Detaylı ultrason

gunguzel1

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
125
80
13
23
Devlette detaylı ultrasona giren var mı iyi mi? Yani görüntüyü bize veriyor mu yüzünü vs gösteriyor mu?

Devlette detaylı ultrasona giren var mı iyi mi? Yani görüntüyü bize veriyor mu yüzünü vs gösteriyor mu?
Sadece doktor inceliyor. İçeriye kimseyi almıyorlar. Raporu veriyorlar sadece. Bir de ultrason fotoğrafı verdi değerlerin yazdığı. Benim gittiğim devlet hastanesinde böyleydi.

Anladım teşekkür ederim o zaman özelden sıra alayım
Özelde yaptırırsan içeri eşin ailen vs girebilir biz 3 kişi girmiştik bir kişi de doktorun odasında ekrandan izliyordu. Size bütün görüntüyü video cd olarak veriyorlae fotoğraf ve rapor veriyorlar yani benim gittiğim öyleydi

O zaman özel en iyisi. Takipli olduğum doktora da danışayım da

Biz de özel tıp merkezine gittik çünkü randevu için geç kalmıştık devlette yer kalmamıştı. Bence devlete gidin boşuna para vermemiş olursunuz. Para tuzağı olduğunu düşünüyorum.

Hangi hastanede yaptırdınız acaba memnun kaldınız mı

Hangi hastanede yaptırdınız acaba memnun kaldınız mı
Merhaba avrupa yakasında beylikdüzünde özel medihaus hastanesinde yaptırdım çok memnun kaldım ama ben yaptıralı baya oldu deniz hoca vardı sanırım hala orda mıdır bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…