Belki bebegin pozisyonundan dolayi gorememistir. Ne dedi doktor tam olarakDetaylı ultrasonda bebegimin safra kesesi görülmedi bu durumu yaşayan varmı cok üzgünüm
21 haftalıkkenKaçıncı haftada girdiniz detaylı usg'ye?
Belki ordadır ama görememisizdir sık sık kontrol edelim dogumdan sonra bile görülebilir dedi ama yinede cok tedirgin edici bi durumBelki bebegin pozisyonundan dolayi gorememistir. Ne dedi doktor tam olarak
Bir sonraki kontrolde gorecektir belkide stres yapma bu bebegine daha cok zarar verirBelki ordadır ama görememisizdir sık sık kontrol edelim dogumdan sonra bile görülebilir dedi ama yinede cok tedirgin edici bi durum
İnsallah elimden geldigince üzülmemeye calısıyorum ama hayırlısı tekrar göstericem bi doktoraBir sonraki kontrolde gorecektir belkide stres yapma bu bebegine daha cok zarar verir
23. hafta detaylı usg de daha iyi sonuç veriyor haberiniz olsun..21 haftalıkken
Detaylı ultrasonda bebegimin safra kesesi görülmedi bu durumu yaşayan varmı cok üzgünüm
Detaylı ultrasonda bebegimin safra kesesi görülmedi bu durumu yaşayan varmı cok üzgünüm
Bir sonraki kontrolde gorecektir belkide stres yapma bu bebegine daha cok zarar verir
Merhaba safra kesesi yoksa safra yoluna olmayabiliyor safra yolu yokluğuda bilier atrazi deniyor tıpta benim oğlumun öyleydi doğunca sarılığı geçmedi ameliyat geçirdi inşallah ilerleyen zamanda görülür kaç haftalık baktırdınızDetaylı ultrasonda bebegimin safra kesesi görülmedi bu durumu yaşayan varmı cok üzgünüm
Acaba son durum ne oldu safra kesesi ile ilgili. Şuan aynı sorunu yaşıyorumBelki bebegin pozisyonundan dolayi gorememistir. Ne dedi doktor tam olarak
Merhaba nasıl oldu bebegınız teshısı konuldumu benim oglumda bilier atrazi suan 10 yasındaAcaba son durum ne oldu safra kesesi ile ilgili. Şuan aynı sorunu yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?