Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Detaylı ultrason
- Konu Sahibi caglatan
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- detaylı ultrason
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Belki bebegin pozisyonundan dolayi gorememistir. Ne dedi doktor tam olarakDetaylı ultrasonda bebegimin safra kesesi görülmedi bu durumu yaşayan varmı cok üzgünüm
- 1 Mart 2007
- 6.045
- 12.359
- 773
- 37
21 haftalıkkenKaçıncı haftada girdiniz detaylı usg'ye?
Belki ordadır ama görememisizdir sık sık kontrol edelim dogumdan sonra bile görülebilir dedi ama yinede cok tedirgin edici bi durumBelki bebegin pozisyonundan dolayi gorememistir. Ne dedi doktor tam olarak
- 30 Mart 2019
- 4.552
- 2.457
- 83
Bir sonraki kontrolde gorecektir belkide stres yapma bu bebegine daha cok zarar verirBelki ordadır ama görememisizdir sık sık kontrol edelim dogumdan sonra bile görülebilir dedi ama yinede cok tedirgin edici bi durum
İnsallah elimden geldigince üzülmemeye calısıyorum ama hayırlısı tekrar göstericem bi doktoraBir sonraki kontrolde gorecektir belkide stres yapma bu bebegine daha cok zarar verir
- 1 Mart 2007
- 6.045
- 12.359
- 773
- 37
23. hafta detaylı usg de daha iyi sonuç veriyor haberiniz olsun..21 haftalıkken
Arkadaşlar merhaba. Sırf bu yorumu yazmak için üye oldum. Benimde detaylı ultrasonda safra gözlemlenemedi ve ayrıca bağırsakta parlaklık görüldü. Doktorlar amniyosentez ve genetik testler istedi. Yaptırmadım. Çünkü hem tedavisi yok ve sonucunda da yapacak bişey yok dediler hem de yine de yaptırmak zorundasın dediler!! :/. Açıkcası saçma geldi. 28.haftaya geldiğimde çok şükür safra nihayet görüldü ve parlaklıkta geçti. 39+1 de Doğum yaptım ve maşallah bebeğim sağlıklı. Eğer normal ultrasonlarda bebeğin gelişimi hatasıyla uyumluysa (benim hep uyumluydu.) lütfen içinizi rahat tutun ben de çok kaygılı haftalar geçirdim ama bu forma girip aynı şuan yazdığım gibi mesajları tekrar tekrar okuyup biraz olsun ferahlatabildim kendimi. Umarım sizin de en kısa zamanda görünür.
- 29 Mart 2021
- 106
- 39
- 48
- 37
Detaylı ultrasonda bebegimin safra kesesi görülmedi bu durumu yaşayan varmı cok üzgünüm
Detaylı ultrasonda bebegimin safra kesesi görülmedi bu durumu yaşayan varmı cok üzgünüm
Bir sonraki kontrolde gorecektir belkide stres yapma bu bebegine daha cok zarar verir
- 29 Mart 2021
- 106
- 39
- 48
- 37
Merhaba safra kesesi yoksa safra yoluna olmayabiliyor safra yolu yokluğuda bilier atrazi deniyor tıpta benim oğlumun öyleydi doğunca sarılığı geçmedi ameliyat geçirdi inşallah ilerleyen zamanda görülür kaç haftalık baktırdınızDetaylı ultrasonda bebegimin safra kesesi görülmedi bu durumu yaşayan varmı cok üzgünüm
- 8 Aralık 2023
- 11
- 1
- 1
- 35
Acaba son durum ne oldu safra kesesi ile ilgili. Şuan aynı sorunu yaşıyorumBelki bebegin pozisyonundan dolayi gorememistir. Ne dedi doktor tam olarak
- 29 Mart 2021
- 106
- 39
- 48
- 37
Merhaba nasıl oldu bebegınız teshısı konuldumu benim oglumda bilier atrazi suan 10 yasındaAcaba son durum ne oldu safra kesesi ile ilgili. Şuan aynı sorunu yaşıyorum