• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı ultrason

Arkadaşlar merhaba. Sırf bu yorumu yazmak için üye oldum. Benimde detaylı ultrasonda safra gözlemlenemedi ve ayrıca bağırsakta parlaklık görüldü. Doktorlar amniyosentez ve genetik testler istedi. Yaptırmadım. Çünkü hem tedavisi yok ve sonucunda da yapacak bişey yok dediler hem de yine de yaptırmak zorundasın dediler!! :/. Açıkcası saçma geldi. 28.haftaya geldiğimde çok şükür safra nihayet görüldü ve parlaklıkta geçti. 39+1 de Doğum yaptım ve maşallah bebeğim sağlıklı. Eğer normal ultrasonlarda bebeğin gelişimi hatasıyla uyumluysa (benim hep uyumluydu.) lütfen içinizi rahat tutun ben de çok kaygılı haftalar geçirdim ama bu forma girip aynı şuan yazdığım gibi mesajları tekrar tekrar okuyup biraz olsun ferahlatabildim kendimi. Umarım sizin de en kısa zamanda görünür.

Detaylı ultrasonda bebegimin safra kesesi görülmedi bu durumu yaşayan varmı cok üzgünüm
Merhaba safra kesesi yoksa safra yoluna olmayabiliyor safra yolu yokluğuda bilier atrazi deniyor tıpta benim oğlumun öyleydi doğunca sarılığı geçmedi ameliyat geçirdi inşallah ilerleyen zamanda görülür kaç haftalık baktırdınız

Back