Sahsi fikrim detayli ultrason icin ucuz bir yer arayisindan cok duzgun bir yer olmasina dikkat etmeniz yonunde. Bir cok yerde radyoloji ucmani yspiyor detayli ultrasonu, ve gozden birseyler kacmasi ya da olmayan seyi var gostermeleri olasi... bu da bir stres sebebi bolca...
Doktorumun detayli ultrason icin tek bir sarti vardi, perinatolog olduguna emin ol demisti. Amac detayli ultrason degil amac bir perinatologun yorumu demisti detayli ultrasonda. 600 lira gibi guzel bir miktar odemistim. Ama cok memnun kaldim. Hatta gittigim perinatolog bebegimde tek arter sorunj cikmisti, 2 hafta sonra tekrar gelmeni istiyorum dedi. Kontrol suresi bittigi halde randevu bile almadan tekrar gittim tekrar inceledi heryerini kalp kapakciklarini uzun uzun bakti. Belki bir problem vsrdir pozisyonundan gorememisizdir o guzden tekrar gormek istedjm dedi ve bunun icin tekrar para almadi.
Detayli ultrason onemli birsey, devlet hastanelerinde iyi perinstologlardan bu saattren sonra randevu bulabileceginizi sanmiyorum, ozeller bile haftalsr oncedi den doluyor