• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı ultrason taraması yok mu yardımcı olacak

Gullya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
577
439
103
33
Hanımlar merhaba özel bı hastanede gebelik takibi yaptırıyorum.doktorum 18-23 haftalar arası yapılan detaylı ultrason taraması için başka bir yer önerdi.onerdigi yerin fiyatı çok yüksek.devlet hastanelerinden randevu kovaliyorum fakat orada da uyduruktan yapacaklar diye endiseleniyorum.bildiginiz bunu yapan iyi bir devlet hastanesi veya memnun kaldiginiz özel merkez var mı .İstanbul'da araştırıyorum bu arada

Hanımlar merhaba özel bı hastanede gebelik takibi yaptırıyorum.doktorum 18-23 haftalar arası yapılan detaylı ultrason taraması için başka bir yer önerdi.onerdigi yerin fiyatı çok yüksek.devlet hastanelerinden randevu kovaliyorum fakat orada da uyduruktan yapacaklar diye endiseleniyorum.bildiginiz bunu yapan iyi bir devlet hastanesi veya memnun kaldiginiz özel merkez var mı .İstanbul'da araştırıyorum bu arada
tıp merkezleri olabilir devlete bağlı üni hastaneleri falan

Eğitim araştırma hastaneleri gayet güzel yapıyor ama 5-6 haftalıkken kontrole gittiğinizde sizi yönlendirip tüm testler için listeye sizi yazıyorlar 3-4 ay önceden çünkü çok fazla gebe oluyor listede. Bu saatten sonra yer bulabilir misiniz bilemem ama özellikle üniversite hastaneleri çok güzel ilgilenip, detaylı tarıyor. Ben özelde yaptırdım eğer sıkıntı çıksaydı üniversite hastanesine yönlendirirdik demişti doktorum.

ne tarafta oturuyorsunuz. Özel güngören hastanesi Halil Hoca ve Esenler medipol bunların fiyatları diğer yerlere göre uygundur

Sahsi fikrim detayli ultrason icin ucuz bir yer arayisindan cok duzgun bir yer olmasina dikkat etmeniz yonunde. Bir cok yerde radyoloji ucmani yspiyor detayli ultrasonu, ve gozden birseyler kacmasi ya da olmayan seyi var gostermeleri olasi... bu da bir stres sebebi bolca...

Doktorumun detayli ultrason icin tek bir sarti vardi, perinatolog olduguna emin ol demisti. Amac detayli ultrason degil amac bir perinatologun yorumu demisti detayli ultrasonda. 600 lira gibi guzel bir miktar odemistim. Ama cok memnun kaldim. Hatta gittigim perinatolog bebegimde tek arter sorunj cikmisti, 2 hafta sonra tekrar gelmeni istiyorum dedi. Kontrol suresi bittigi halde randevu bile almadan tekrar gittim tekrar inceledi heryerini kalp kapakciklarini uzun uzun bakti. Belki bir problem vsrdir pozisyonundan gorememisizdir o guzden tekrar gormek istedjm dedi ve bunun icin tekrar para almadi.

Detayli ultrason onemli birsey, devlet hastanelerinde iyi perinstologlardan bu saattren sonra randevu bulabileceginizi sanmiyorum, ozeller bile haftalsr oncedi den doluyor

Sahsi fikrim detayli ultrason icin ucuz bir yer arayisindan cok duzgun bir yer olmasina dikkat etmeniz yonunde. Bir cok yerde radyoloji ucmani yspiyor detayli ultrasonu, ve gozden birseyler kacmasi ya da olmayan seyi var gostermeleri olasi... bu da bir stres sebebi bolca...

Doktorumun detayli ultrason icin tek bir sarti vardi, perinatolog olduguna emin ol demisti. Amac detayli ultrason degil amac bir perinatologun yorumu demisti detayli ultrasonda. 600 lira gibi guzel bir miktar odemistim. Ama cok memnun kaldim. Hatta gittigim perinatolog bebegimde tek arter sorunj cikmisti, 2 hafta sonra tekrar gelmeni istiyorum dedi. Kontrol suresi bittigi halde randevu bile almadan tekrar gittim tekrar inceledi heryerini kalp kapakciklarini uzun uzun bakti. Belki bir problem vsrdir pozisyonundan gorememisizdir o guzden tekrar gormek istedjm dedi ve bunun icin tekrar para almadi.

Detayli ultrason onemli birsey, devlet hastanelerinde iyi perinstologlardan bu saattren sonra randevu bulabileceginizi sanmiyorum, ozeller bile haftalsr oncedi den doluyor
Siz nerde yaptirmistirdiniz

Siz nerde yaptirmistirdiniz
İstanbul gop yeniyuzyil univ hastanesi benim zaten gebelik takibimin yapildigi hastane. Orda ayse kafkasli diye bir perinatolog yapiyor detayli ultrasonlari. Zaten ayse hanim perinatolog derneginin de eski baskanlarindan. 600 lira gibi bir para vermistim ben ama zerre gozum kalmadi helal hos olsun

Evet bugün yaptırdım 475 tl bir güzel oturdu içime

Devlet hastanesinde bilmiyorum ama ibni sina tıp merkezi var bizim buralarda ne için fiyat alsam piyasanım en alt fiyatını o vermiş oluyor temiz de bir yer
Bı sor istersen

Avrupa yakasında heryer bana uyar siz Halil hoca da mı yaptirdinz
evet kendi doktorum da tavsiye etti. gerçekten çok güzel ilgileniyor. ben gittiğimde zam gelmişti 225tl yaptırdım. esenler medipol de daha uygun

Back