• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı ultrason sorum var kızlar

Busraan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
399
252
53
30
Merhaba kızlar detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum özelde ne kadar ayrıca devlet yapıyor mu sizce devlet hastanesine güvenmeli miyim

Fiyatlar değişiyor buradan okuduklarım kadarıyla. Benim bebeklerim ikiz olduğu için 600₺’ye yaptırdım, tek bebeklerde 500₺’ye yapılıyordu yaptırdığım yerde.

Devlet hastanesinde yapıyorlarsa bile çok uzun süre ayıracaklarını sanmıyorum. Bana devlet hastanesindeki doktor “burada uzun süre bakamam sen özelde yaptır” demişti.

Fiyatlar değişiyor buradan okuduklarım kadarıyla. Benim bebeklerim ikiz olduğu için 600₺’ye yaptırdım, tek bebeklerde 500₺’ye yapılıyordu yaptırdığım yerde.

Devlet hastanesinde yapıyorlarsa bile çok uzun süre ayıracaklarını sanmıyorum. Bana devlet hastanesindeki doktor “burada uzun süre bakamam sen özelde yaptır” demişti.
Hmm...özel düşünüyorum zaten ama o kadar para vermeyeyim dedim devletler nasıldır acaba demiştim zaten pek umudum yoktu iyi olma konusunda

Back