Merhaba 21 haftalik gebeyim detaylı ultrason yaptırmam gerek özelde yaptiramiyorum butcem bu ara o kadar yok sıkıntılı 2 ay geçirdik devlette de randevu bulamıyorum zaten her hastane de yapmıyor yaptirmasam olur mu kafam çok karışık
Merhaba 21 haftalik gebeyim detaylı ultrason yaptırmam gerek özelde yaptiramiyorum butcem bu ara o kadar yok sıkıntılı 2 ay geçirdik devlette de randevu bulamıyorum zaten her hastane de yapmıyor yaptirmasam olur mu kafam çok karışık
bence şu devirde şart çünkü bebeğin tüm iç organlarına bakılıyor, Allah korusun bir sorun gözükürse doğum sonrası müdahale veya kontrol için olanak sağlıyor
Bence kesinlikle yapılması şart çünkü bebek dışında orda sizin rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyor. Eğer kısalma varsa bebeğiniz prematüre olabilir. Bunu önlemek için işlemler yapabilir, erkenden önlem alabilirsiniz. Yaşadığım için biliyorum. Ben ilk çocuğunda yaptırmadım az kalsın erken doğum yapcaktm …