Detaylı ultrason şart mı

queenee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Merhaba 21 haftalik gebeyim detaylı ultrason yaptırmam gerek özelde yaptiramiyorum butcem bu ara o kadar yok sıkıntılı 2 ay geçirdik devlette de randevu bulamıyorum zaten her hastane de yapmıyor yaptirmasam olur mu kafam çok karışık

Doğum esnasında bazen bazı şeylere müdahale ediliyor ben o yüzden yaptırılıyor diye düşünüyorum. Yaptırıp yaptırmamak size kalmış

Değil ama riskine girebiliyorsanız

Yani zorunlu değil ama tabiki çok önemli.

bence şu devirde şart çünkü bebeğin tüm iç organlarına bakılıyor, Allah korusun bir sorun gözükürse doğum sonrası müdahale veya kontrol için olanak sağlıyor

Perinatologlar yapıyor bildiğim kadarıyla isterseniz bir muayenehaye gidebilirsiniz ama daha ucuza gelir mi bilmem.

Bence de yaptırmalısınız

Bence kesinlikle yapılması şart çünkü bebek dışında orda sizin rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyor. Eğer kısalma varsa bebeğiniz prematüre olabilir. Bunu önlemek için işlemler yapabilir, erkenden önlem alabilirsiniz. Yaşadığım için biliyorum. Ben ilk çocuğunda yaptırmadım az kalsın erken doğum yapcaktm …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…