- 12 Haziran 2023
- 156
- 173
- 23
- Konu Sahibi birnilruyasi
-
Ben 2 hafta sonra randevu aldım Çınarlı hastanesine en uygun olan oydu ve genel olarak memnun çevremdekilerMerhaba İzmirde yakın zamanda gittiğiniz perinatolog var mı? varsa ne zaman gittiniz, memnun kaldınız mı, ne kadar ücret ödediniz bilgilendirebilir misiniz? Detaylı ultrason yaptıracağım yardımlarınızı bekliyorum
Fiyatı 3500tlMerhaba İzmirde yakın zamanda gittiğiniz perinatolog var mı? varsa ne zaman gittiniz, memnun kaldınız mı, ne kadar ücret ödediniz bilgilendirebilir misiniz? Detaylı ultrason yaptıracağım yardımlarınızı bekliyorum
Benimde özel doktor pazartesi gideceğim mavişehir'de 7500tl daha öncede 14 haftalıkken gitmiştim 1 saat incelemisti gittiğinde 23 haftalık olacağım bayabi uzun bakıyorBen de 2 hafta sonra gideceğim özel bir doktora. İsmini burada vermiyim 8000 TL. Birkaç yer aradım fiyatlar ortalama bu şekilde çok şaşkınım
Merhaba, ben İzmir Karataş Hastanesine gidiyorum. Doktorum Merve Durmuş, çok memnunum çok güler yüzlü ve işinin ehli bir doktor, kesinlikle tavsiye ederimBende izmirdeyim kadın doğum doktorunuzdan memnun musunuz nereye gidiyorsunuz acaba
Çınarlı’da perinatoloji var mı? Normalde ben o hastanede takipliyim ama perinatoloji yok diye biliyorum.Ben 2 hafta sonra randevu aldım Çınarlı hastanesine en uygun olan oydu ve genel olarak memnun çevremdekiler
Merhaba evet ben Çınarlı da girdim 3500tl fiyatı çok memnun kaldım 25 30 dk sürdü her yerini inceledi tek tek bilgilendirdiSelam İzmir'deyim ben de detaylı ultrason için doktor arıyorum. Devlette yok sanırım hiçbir şekilde bilgi alamadım hiçbir yerden. Şehir hastanesini aradım defalarca yok.
Ama sanırım çınarlı iyiymiş hangi doktora gitti iz fiyatı da ozellere oranla daha uygun gibiDurudurusen
Canım manisa şehir hastanesinde var detaylı ama önce normal doktora randevu alcan sonra o seni perinatolojiye yönlendirck ben uğraşmak istemedimSelam İzmir'deyim ben de detaylı ultrason için doktor arıyorum. Devlette yok sanırım hiçbir şekilde bilgi alamadım hiçbir yerden. Şehir hastanesini aradım defalarca yok.
Ama sanırım çınarlı iyiymiş hangi doktora gitti iz fiyatı da ozellere oranla daha uygun gibiDurudurusen
Var cnm ben 2 hafta önce girdimÇınarlı’da perinatoloji var mı? Normalde ben o hastanede takipliyim ama perinatoloji yok diye biliyorum.
Hangi doktor perinatolog acaba? Tekrar siteye baktım da perinatolog yazmıyor? İsim alabilir miyim?Var cnm ben 2 hafta önce girdim
Ebru çiçekti sanırımHangi doktor perinatolog acaba? Tekrar siteye baktım da perinatolog yazmıyor? İsim alabilir miyim?
Ebru çiçek perinatolog değil radyoloji uzmanıymış bilginiz olsun, çınarlı’da perinatolog yok çünkü, ben de google’dan ebru çiçek’i araştırdım radyoloji uzmanı yazıyor.Ebru çiçekti sanırım
Evet radyoloji uzmanı. Siz dilerseniz başka bir perinatologa gidebilirsiniz fiyatlar çok çok yüksek olduğu için ben Çınarlı yı tercih ettim. İlk çocuğumda devlette yine radyoloji uzmanı bakmıştı sorun olacağını düşünmüyorum bütün değerlerin yazılı olduğu bir kağıt verdi doktoruma gösterdim o da yeterli gördüEbru çiçek perinatolog değil radyoloji uzmanıymış bilginiz olsun, çınarlı’da perinatolog yok çünkü, ben de google’dan ebru çiçek’i araştırdım radyoloji uzmanı yazıyor.
Siz çınarlı’da perinatoloji var ben baktırdım diyince ben yorum yapma gereği duydum doktor hanım da zaten perinatolog değilmiş, dolayısıyla çınarlı’da perinatoloji bölümü yok yanlış yönlendirme olmasın kimseyi :) tabii ki tercihler farklı olabilir ona saygı duyuyorum, ben perinatoloğu tercih ediyorum.Evet radyoloji uzmanı. Siz dilerseniz başka bir perinatologa gidebilirsiniz fiyatlar çok çok yüksek olduğu için ben Çınarlı yı tercih ettim. İlk çocuğumda devlette yine radyoloji uzmanı bakmıştı sorun olacağını düşünmüyorum bütün değerlerin yazılı olduğu bir kağıt verdi doktoruma gösterdim o da yeterli gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?