DETAYLI ULTRASON- PERİNATOLOG TAVSİYESİ-İZMİR

birnilruyasi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
156
173
23
Merhaba İzmirde yakın zamanda gittiğiniz perinatolog var mı? varsa ne zaman gittiniz, memnun kaldınız mı, ne kadar ücret ödediniz bilgilendirebilir misiniz? Detaylı ultrason yaptıracağım yardımlarınızı bekliyorum

Bende izmirdeyim kadın doğum doktorunuzdan memnun musunuz nereye gidiyorsunuz acaba

Ben 2 hafta sonra randevu aldım Çınarlı hastanesine en uygun olan oydu ve genel olarak memnun çevremdekiler

Ben de 2 hafta sonra gideceğim özel bir doktora. İsmini burada vermiyim 8000 TL. Birkaç yer aradım fiyatlar ortalama bu şekilde çok şaşkınım

Ben de 2 hafta sonra gideceğim özel bir doktora. İsmini burada vermiyim 8000 TL. Birkaç yer aradım fiyatlar ortalama bu şekilde çok şaşkınım
Benimde özel doktor pazartesi gideceğim mavişehir'de 7500tl daha öncede 14 haftalıkken gitmiştim 1 saat incelemisti gittiğinde 23 haftalık olacağım bayabi uzun bakıyor

Selam İzmir'deyim ben de detaylı ultrason için doktor arıyorum. Devlette yok sanırım hiçbir şekilde bilgi alamadım hiçbir yerden. Şehir hastanesini aradım defalarca yok.

Ama sanırım çınarlı iyiymiş hangi doktora gitti iz fiyatı da ozellere oranla daha uygun gibi Durudurusen

Merhaba evet ben Çınarlı da girdim 3500tl fiyatı çok memnun kaldım 25 30 dk sürdü her yerini inceledi tek tek bilgilendirdi

Canım manisa şehir hastanesinde var detaylı ama önce normal doktora randevu alcan sonra o seni perinatolojiye yönlendirck ben uğraşmak istemedim

Ebru çiçek perinatolog değil radyoloji uzmanıymış bilginiz olsun, çınarlı’da perinatolog yok çünkü, ben de google’dan ebru çiçek’i araştırdım radyoloji uzmanı yazıyor.
Evet radyoloji uzmanı. Siz dilerseniz başka bir perinatologa gidebilirsiniz fiyatlar çok çok yüksek olduğu için ben Çınarlı yı tercih ettim. İlk çocuğumda devlette yine radyoloji uzmanı bakmıştı sorun olacağını düşünmüyorum bütün değerlerin yazılı olduğu bir kağıt verdi doktoruma gösterdim o da yeterli gördü

Siz çınarlı’da perinatoloji var ben baktırdım diyince ben yorum yapma gereği duydum doktor hanım da zaten perinatolog değilmiş, dolayısıyla çınarlı’da perinatoloji bölümü yok yanlış yönlendirme olmasın kimseyi :) tabii ki tercihler farklı olabilir ona saygı duyuyorum, ben perinatoloğu tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…