• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı ultrason icin yardimmm

elifcan1570

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
87
30
8
28
Kizlar istanbul da anadolu yakasında detaylı ultrason için gidip çok memnun kaldığınız bir doktor var mi varsa kimdir ve hangi hastane ve fiyatı nedir yorumlarınızı bekliyorum lütfennn👀

Devlet hastanesinde kadın doğum doktoruna perinatolog bölümüne yeşil alan açtırabilirseniz eğitim araştırma hastanesinde de yapıyorlar. Ben hem devlette hemde özelde yaptırmıştım

Kizlar istanbul da anadolu yakasında detaylı ultrason için gidip çok memnun kaldığınız bir doktor var mi varsa kimdir ve hangi hastane ve fiyatı nedir yorumlarınızı bekliyorum lütfennn👀
Merhaba, Pendik Medipol Hastanesi'nde 1300e yaptırmıştım 2 ay önce yanlış hatırlamıyorsam, 1500 de olabilir ikili tarama ile karıştırıyorum fiyatı😄 arayıp sorabilirsiniz telefonda fiyat söylüyorlar

Devlet hastanesinde kadın doğum doktoruna perinatolog bölümüne yeşil alan açtırabilirseniz eğitim araştırma hastanesinde de yapıyorlar. Ben hem devlette hemde özelde yaptırmıştım
Devlet hastanesinde yaptırmak istemiyorum inanılmaz kötü ultrason cihazları bebek görünmüyor bile. Mecbur özele gidicem ama iyi bir hastane ve doktora gitmek istiyorum İstanbulu falanda hiç bilmem 😐😀

Back