- 6 Mart 2023
- 87
- 30
- 8
- 28
- Konu Sahibi elifcan1570
Kizlar istanbul da anadolu yakasında detaylı ultrason için gidip çok memnun kaldığınız bir doktor var mi varsa kimdir ve hangi hastane ve fiyatı nedir yorumlarınızı bekliyorum lütfennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anadolu yakasında tüp bebek merkezi var isterseniz oraya gidebilirsiniz 2350 tlKizlar istanbul da anadolu yakasında detaylı ultrason için gidip çok memnun kaldığınız bir doktor var mi varsa kimdir ve hangi hastane ve fiyatı nedir yorumlarınızı bekliyorum lütfennn
Aboov çok pahalı kız neymiş o öyleAnadolu yakasında tüp bebek merkezi var isterseniz oraya gidebilirsiniz 2350 tl
Aboov çok pahalı kız neymiş o öyle
Merhaba, Pendik Medipol Hastanesi'nde 1300e yaptırmıştım 2 ay önce yanlış hatırlamıyorsam, 1500 de olabilir ikili tarama ile karıştırıyorum fiyatı arayıp sorabilirsiniz telefonda fiyat söylüyorlarKizlar istanbul da anadolu yakasında detaylı ultrason için gidip çok memnun kaldığınız bir doktor var mi varsa kimdir ve hangi hastane ve fiyatı nedir yorumlarınızı bekliyorum lütfennn
Devlet hastanesinde yaptırmak istemiyorum inanılmaz kötü ultrason cihazları bebek görünmüyor bile. Mecbur özele gidicem ama iyi bir hastane ve doktora gitmek istiyorum İstanbulu falanda hiç bilmemDevlet hastanesinde kadın doğum doktoruna perinatolog bölümüne yeşil alan açtırabilirseniz eğitim araştırma hastanesinde de yapıyorlar. Ben hem devlette hemde özelde yaptırmıştım
Memnun kalmış mıydınız peki hangi doktordu?Merhaba, Pendik Medipol Hastanesi'nde 1300e yaptırmıştım 2 ay önce yanlış hatırlamıyorsam, 1500 de olabilir ikili tarama ile karıştırıyorum fiyatı arayıp sorabilirsiniz telefonda fiyat söylüyorlar
Ben 2600'e yaptırdım, fiyatlar böyle maalesef.Aboov çok pahalı kız neymiş o öyle
Evet, khayal ismayilov perinatologun adı. İkili taramayı da aynı doktora yaptırmıştım 11 haftalıkken cinsiyet söylemişti doğru çıktıMemnun kalmış mıydınız peki hangi doktordu?
Merkez olduğu için maalesefAboov çok pahalı kız neymiş o öyle