• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

detaylı ultrason fiyatları

sevincd_e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
63
14
38
istanbul anadolu yakasında detaylı ultrason için uygun fiyatlı bir hastane arıyorum bilgisi olan var mı ?? Bir iki yere sordum ama 100-150liraya yaptırabileceğim bir yer arıyorum.

Afiyet hastanesi 235 tl
Erdem hastanesi 300 tl

istanbul anadolu yakasında detaylı ultrason için uygun fiyatlı bir hastane arıyorum bilgisi olan var mı ?? Bir iki yere sordum ama 100-150liraya yaptırabileceğim bir yer arıyorum.

Afiyet hastanesi 235 tl
Erdem hastanesi 300 tl

Merhaba,
Araştırma hastanesinde yaptra bilirsin ama randevu almak cok zor

182den randevu alabilirim ama devlet hastanesinde yaptırdınız mı memnun mısunuz yeterince ilgilendiler mi ? gözden kaçan bişey olmasın istiyorum da ben biraz pimpirikliyim sanırım

Benimde ilk hamileliğim herseyinin tam ve kauusrsuz olmasini istedim siz gibi :). Cogu seyini ozelde yaptrdm ama ikili testi bakrkoy arastrmada yaltrdm arkadsm ozelde yaptrti bi sorun oldu ozel bebegi aldr derken devlet ikinci tahlili istedi ve ozel konu hakknda bilgi vermezken devlet detayli Anlatmstı. Allah izin ederse ilerde ikinci cocuguum icin tum tahlilleri devlette yapmayi düşünüyorum

anladım teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için :) en iyisi devlette yaptırayım içime sinmezse özelde yaptırırım :)

etlik zübeyde hanımda yaptırdım resmen 1.5 dakika baktılar hiçç abartmıyorum gidenler bilir zaten özelede gıdecektım ne de olsa organ taraması ciddiye almak lazım Ankarada 3 önemli tanınmış perinatoloğdan bahsedıyorlardı hepsini hatırlamıyorum ama biri eyüp ekici kızılayda muayenehanesı varmıs ama fıyatla ucuk hatta yanlıs hatırlamıyorsam gecensene kı fıyatları 500 lerın ustundeydı (siz ynede kendınz arayıp sorun ben ınternetten okuduklarım yazıyorum)

tabı ki ayrıntılı ultrason uzmanları perinatologlar ama eger kadın dogumdan anlayan ıyı bır radyolog varsa o da aynı işlevi görüyor diye anldım okudklarımdan Ankarada çok bahsedılen bır ısım vadı SErvet ünsal tıp merkezinde Ali İpek radyolog bu tabı ama cok iyi dendıgı ıcın ben ona gittim gecen hafta memnunda kaldım 28 dakika bakmıs bebegıme ıyce baktı yanı . kibar bırıydı. özen gösterdı yanı. 280 tl muayene ücreti var sigorta gecmıyor ve nakıt ıstıyrlar parayı 1 gun öncedende randevu alabılıyorsunuz anladıgım kadarıyla aynı gune gıdemıyorsunuz dolu oluyor .bıze 2 tane 4 boyutlu resım verdı ve bebegımın taramasını yaptıgı 28 dakıkalık cd yı verdı . içimiz rahatladk ve dnduk evımıze

anladım teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için :) en iyisi devlette yaptırayım içime sinmezse özelde yaptırırım :)
zübeyde hanımda ayrıntlı ultrason yaptırdım ıyı bakmadılar ama dıger her şeyımı devlette yaptırdım bende tahlıller konsuunda özele guvenemem devlet tercıhım

Tekirdağ Çorlu da detaylı için giden var mı fiyatı ne kadar ne kadar zaman önce randevu alınmalı

avrupa yakasinda bahcelievler civari ozellerde ne kadar bilen varmi

Back