- 24 Aralık 2019
- 1.842
- 1.434
- 25
- Konu Sahibi Mystery1903
Anladım canım toplam Bi para ödedin miKoru hastanesine gidiyorum sincan da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım toplam Bi para ödedin miKoru hastanesine gidiyorum sincan da
Paket varmış sanırım toplu 4200 ama ben paket almadım doğumu memleketim yapicam diyeAnladım canım toplam Bi para ödedin mi
Anladım canım sağlıkla kucağına al inşAllahPaket varmış sanırım toplu 4200 ama ben paket almadım doğumu memleketim yapicam diye
Sağol canım sende inşallahAnladım canım sağlıkla kucağına al inşAllah
Bide bişey sorabilir miyim kaç kilo ile hamile kaldınız ve kaç kilo aldınız acabaSağol canım sende inşallah
Ben Göztepe eğitim ve araştırma hastasinde yaptırdım 45 dk sürdü uzman baktı. Hatta bebeğimin kalp ana damarlarını net göremedi gebelik kardiyoloji bölümüne gönderdi orada Prof tekrar detaylı ultrason a aldı o da 1 saate yakın sürdü çok şükür damarları olması gerektiği gibi göründü sadece kalbinde 2 delik ve kalp kaçakçığı gelişmemiş göründü doğumdan hemen sonra 1 hafta içinde bebeğimi aynı Prof ultrasona soktu dediği çıktı maalesef takibimiz yapıldı 3 ay da 1 ultrasona girdi kızım 6 aylık olduğunda tamamen iyileştiğini söylediler.Cevaplayabilecek kimse yok mu acaba?
Benim yarin 2.duzey randevum var bagcilar egitim ve arastirma hastanesindeYa detaylı ultrason olucak bir daha ki ay doktor 400 tl dedi özele gidiyorum ama bana çok geldi acaba devlette girip memnun kalan var mı yoksa özele mi gitmeliyim?
Devlette sıra beklemektense bir defaya mahsus o parayi verelim diyenlerdenim arkadaşın da dediği gibi diğer testlere nazaran gerçekten önemli bir ultrason hem bebeginle bir anın oluyor hem sağlık açısından allah korusun birsey çıksa müdahale ediliyor takip vs hemde için rahatliyor bu arada 20-24 hafta arası yapılıyor canım bende haftaya yaptircam 300 tl olan biyer buldum sağlıcakla doğsunlar inşallah.Ya detaylı ultrason olucak bir daha ki ay doktor 400 tl dedi özele gidiyorum ama bana çok geldi acaba devlette girip memnun kalan var mı yoksa özele mi gitmeliyim?
Merhaba 300 e nerde yaptırdınız perinatalog mu yaptı radyolog mu cd foto vs verdimiDevlette sıra beklemektense bir defaya mahsus o parayi verelim diyenlerdenim arkadaşın da dediği gibi diğer testlere nazaran gerçekten önemli bir ultrason hem bebeginle bir anın oluyor hem sağlık açısından allah korusun birsey çıksa müdahale ediliyor takip vs hemde için rahatliyor bu arada 20-24 hafta arası yapılıyor canım bende haftaya yaptircam 300 tl olan biyer buldum sağlıcakla doğsunlar inşallah.
Üsküdar özel anadolu hastanesinde yaptırdım radyologdu aynen cd resimler fln verildiMerhaba 300 e nerde yaptırdınız perinatalog mu yaptı radyolog mu cd foto vs verdimi
Reyhan ayaz mı bakıyor?Ben Göztepe eğitim ve araştırma hastasinde yaptırdım 45 dk sürdü uzman baktı. Hatta bebeğimin kalp ana damarlarını net göremedi gebelik kardiyoloji bölümüne gönderdi orada Prof tekrar detaylı ultrason a aldı o da 1 saate yakın sürdü çok şükür damarları olması gerektiği gibi göründü sadece kalbinde 2 delik ve kalp kaçakçığı gelişmemiş göründü doğumdan hemen sonra 1 hafta içinde bebeğimi aynı Prof ultrasona soktu dediği çıktı maalesef takibimiz yapıldı 3 ay da 1 ultrasona girdi kızım 6 aylık olduğunda tamamen iyileştiğini söylediler.
Ya detaylı ultrason olucak bir daha ki ay doktor 400 tl dedi özele gidiyorum ama bana çok geldi acaba devlette girip memnun kalan var mı yoksa özele mi gitmeliyim?
Kaç foto verdi acaba renklimiydiÜsküdar özel anadolu hastanesinde yaptırdım radyologdu aynen cd resimler fln verildi
Renkliydi 4 fotoğraf verdi birde içerisinde fotoğraflar olan cdKaç foto verdi acaba renklimiydi
Mrhbalar 300 tl lik olan yer neresi acaba hala aynimidir fiyatlari vede siz memnun kaldiniz mi?Devlette sıra beklemektense bir defaya mahsus o parayi verelim diyenlerdenim arkadaşın da dediği gibi diğer testlere nazaran gerçekten önemli bir ultrason hem bebeginle bir anın oluyor hem sağlık açısından allah korusun birsey çıksa müdahale ediliyor takip vs hemde için rahatliyor bu arada 20-24 hafta arası yapılıyor canım bende haftaya yaptircam 300 tl olan biyer buldum sağlıcakla doğsunlar inşallah.
Pendik ersoy hastanesiMrhbalar 300 tl lik olan yer neresi acaba hala aynimidir fiyatlari vede siz memnun kaldiniz mi?
Küçük bir hastane uskudar ozel anadolu hastanesiydi fiyat sanirsam degismemistir.yani detaylı bakıp fotoğraf ve fotoğraf içeren cd verdiler.Mrhbalar 300 tl lik olan yer neresi acaba hala aynimidir fiyatlari vede siz memnun kaldiniz mi?
Ben Ankara'dyim yinede TesekkurlerrKüçük bir hastane uskudar ozel anadolu hastanesiydi fiyat sanirsam degismemistir.yani detaylı bakıp fotoğraf ve fotoğraf içeren cd verdiler.