Merhaba teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun
Şu an tamda böyle hissedeceğiniz günlerdesiniz. Ne yaptım ben? İnsan kendine bunu yapar mı? Vs vs. Korse en büyük sıkıntı bencede. En fazla acıyı onun kasıklarıma yaptığı baskı yüzünden yaşadım. İnanın geçecek. Sancılı ve çok sabır gerektiren bir süreç ama 10 günden sonra her hafta daha iyiye gideceksiniz. Ben ameliyat sonrası 4 gün içmedim sigara sonra normal içmeye devam ettim. Marifet değil ama paylaşayım dedim
yan yatmak sertbestti bende ama ben yatamadım.ilk ay iki kol altları ,bacak(diz) altları yastıklar ve başımın altında da 2 yastık ile yattım. Şu an hissettiğiniz pişmanlık zamanla azalacak ve sonra tamamen geçecek. Korse önemli banyo dışında 6 hafta 7/24 kullandım. 7ve 8. Haftalar gündüz takıp akşam çıkarttım. 9. Haftadayım. Evdeysem gündüz takıyorum. Dışarı çıkarken ve akşamları takmıyorum(Dr 6 hafta yeterli demişti,kendi tercihimle takıyorum.Şaka gibi ama en nefret ettiğim korseydi bu süreçte şimdi zorunlu olmadığım halde kullanıyorum. En güzel yanı da 2 defa daralttırdım terzide
)
İstediğiniz her şeyi sorup, paylaşın lütfen. Seve seve elimden geldiğince destek olurum.