Detaylı karın ve kol germe ameliyatı sürecim

hrm

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
419
1.208
Merhaba herkese. 7 Kasım'da karın germe+lipo ve kol germe ameliyatlarını oldum. 46.günümdeyim. Genel olarak iyi durumdayım artık. Ben ameliyat öncesi çok fazla forum okudum. Bu nedenle olmayı düşünen ya da olmuş deneyim paylaşmak isteyen arkadaşlar için yazmak istedim. Merak ettiklerinizi sorun lütfen.. Hepimize geçmiş olsun 🍀 Bu arada ben İzmir'de özel bir hastanede yaptırdım.(Doktorum'un anlaşmalı olduğu)

Kollarınızı ne zaman hareket ettirmeye başladınız? Dikişleriniz ne durumda? Öncesi sonrası fotoğrafı koyabilme imkanınız var mı

Kol korsesi çok sıkıntılı bir şey. Hareketleri kısıtladığı gibi kol altını da yapısı itibariyle aşırı sıkıp kesiyor. Fazla yukarı kaldırmadan 2.günden itibaren kullandım. 3 hafta sonunda korseyi bıraktım. Kol altı dikişimde açılma oldu. Tekrar dikiş atıldı. O kapandı ama henüz atmamış dikişlerim var 2-3 tane. Diğer kolumda da küçük açılma oldu. İlaç ile kurutuyorum. Düzelmek üzere. Önce/sonra fotoğrafı kollar içinse henüz tam kaldırmadığım için net çekmedim. Ama fark gösteren bulursan tabii paylaşırım.

X