destekli sütyen ile desteksiz sütyen farkı

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
hangi başlığa yazacaağımı bilemediğim için buraya yazayım dedim destekli sütyen ile desteksiz sütyen arasındaki fark nedir

destekli sütyenin içinde minik yastıkçıklar oluyor. küçük olanı büyük gösterip dik durmalarını sağlıyor.

senın gögüslerin kac beden sanırsam kendın ıcın soruyorsun heralde şahsen ben kendımı bıldım bıleli destekli kullanırım çünkü büyük ama senın kıler buyukse sen desteksız olanından kullanırsan daha rahat ederısn gıbıme gelıyor yada karar veremedıysen işinin uzmanı çamaşır satıcıları var onlarada akıl danısabılırsın cnm

ben kendimme emzirme sütyeni aldım ancak pek kullannışlı olmadığını düşündüğüm için değiştircem normal zamanlar için kullanabileceğim bir sütyen alcam.normalde 75 kullanıyodum.göğüslerim küçük ama şimdi 80 kulllanıyorum.hava yastıklı olanları hiç kullanamıyorum zaten.
daha rahat bişey istiyorum demirli de olmayacak.

destekli sütyeni takıp kendimizi kandırıyoruz sadece baska hic bisey olmuyo. desteksizi takınca düz bi görünüm vücuda uygun olmayan göğüs cıkıyor ortaya :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…