Destek bekliyorum lütfen

sedaaa12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
4
0
1
25
Kızlar merhaba buraya yeni katılıyorum gebelik çok istiyorum bu ay ovülasyon testi denedim 26 Aralık adet tarihimdi 3-4-5 Ocak ilişki denedim belimi kaldırırp bekledim 4-5 ocaktan sonra bir haftadır geçmeyen kasık ağrısı ,alt karında batma , doluluk hissi , sık idrar ,bel sırt ağrısı ve beyaz akıntım var sizce gebelik olabilir mi folik asit kullanıyorum ayrıca nolur yardım edin adetim biteli 10 gün olmuş bitimiyle testi ne zaman yapmalıyım ricam

Folik asit gebeliği kolaylaştırmaz, gebelik durumunda erken dönemde bebekte nörolojik deformasyon olmamasını sağlar. Gebelik için de adetiniz gecikmeye yakın veya gecikince test yapın şuan ne desek yalan olur.

Folik asit gebeliği kolaylaştırmaz, gebelik durumunda erken dönemde bebekte nörolojik deformasyon olmamasını sağlar. Gebelik için de adetiniz gecikmeye yakın veya gecikince test yapın şuan ne desek yalan olur.
Ağrılar olunca umutlanıyor insan ne yazık ki:) daha çok günüme beklemek çok zor

Ağrılar olunca umutlanıyor insan ne yazık ki:) daha çok günüme beklemek çok zor

Anlıyorum sizi ama düşünmeyin daha erken :) insan kendini dinleyince her şey belirti gibi gelmeye başlıyor hatta düşünce gücüyle acaba hamile miyim acaba hamile miyim dedikçe adetimin boşuna boşuna geciktiğini bile tecrübe ettim ben :)

Şuan çok erken canım stress yapma kendine belirti arama biliyorum zor ama biraz sabır ben iliskimin üzerinden 12 gün geçmişti çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim adet olmama daha 3 gün falan vardı 13. Gün net çizgi belliydi 27 beta ile öğrenmiştim inan o da bir dert kimyasal mı değil mi tuttu mu diye düşünmek

Evet beklemek çok zor malesef çok istiyorum çevremde gebe haberi çok alıyorum istek daha da artıyor adetimi mecbur beklemem lazım o zaman

Evet beklemek çok zor malesef çok istiyorum çevremde gebe haberi çok alıyorum istek daha da artıyor adetimi mecbur beklemem lazım o zaman
Evet ben neredeyse 1 yıl her ay belirti aradım bir tane de kimyasal yakaladım o kadar test yapıyordum ki eşimde de bende de bir sıkıntı yoktu 2 yıl kendim istemedim sonra e olsun dedim ama çok taktım her ay bir yerimde bir şey bulurdum ve hüsran sonra yaz ayındaydık otel ayarladık dedim ki gezeceğim tatil yapacağım bu yaz böyle geçsin ne ovulasyon ne yumurtlama ne bir şey hiçbir şey takip etmedim keyfii davrandım ve cidden tatile odaklanmıştım birde ne göreyim 3. Yılımızda evlilik yıldonumumuzde hamile olduğumu öğrendim tabii tatile de gidemedik çok bulantım ve kusmam vardı halsizdim belirtilerim 5-6 haftalar arası başladı ve 9 ay boyunca sürdü demem o ki çok zor biliyorum ama kendini dinleme lütfen

Yaaa ne kadar güzel artık çocuklu tatilleriniz olsun hep sevindim darısı bana inşallah

Rutin de bunlar gebelik belirtisi zaten şuan bende de mevcutlar.Lakin öncelikle devlet Hastanesi'ne gidip kan verip bol dua edip sonucu bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…