Desteğinize ihtiyacım var

Dünyanın ekonomik zamanları her zaman vardı ilk yıllardan bu yana,zaman zaman oldu.Savaşlar,çöküşler kuruluşlar.İnsanlar çoğaldı hep,var oldu dünyanın devamı için.
Sağlıkla kucağınıza alın.2 kız annesi olarak 36 yaşımda şuan onlar olmasaydı ne yapardım diye düşünüyorum,gerçekten mutluluk,umut,huzur getiriyorlar her ne kadar zor olsada iyiki varlar

Yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşallahh. Geçer dimi her şey yoluna girer

Allah size bağışlasın
İnşallah umduğumdar güzel ilerler her şey

İnşallah dua edin sizde lütfen.. kendimi tanıyamıyorum ağlamaktan helak oldun
Allah yardımcınız olsun. Ama ağlamak çözüm olsaydı toplanıp ağlama seansı yapalım. Hem kendinize hem de bebeğinize olasılık üzerinden bu kadar yüklenmek doğru mu ? Kendi sağlığınızı geçin sizin tercihiniz sonucu dünyaya gelmek üzere yola çıkan bebeğe haksızlık.

Çok haklısınız. Acaba erken mi davrandım diyorum kendime ((

Gebelik planlıysa siz şu an geçici endişeler içindesiniz. Ben bu olmamış şeyler için can sıkmayı anlayamıyorum. Hayatta felsefem: onu da o zaman düşünürüz

Yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşallahh. Geçer dimi her şey yoluna girer
Bol bol dua edip olumlu şeyler okumaya çalışın, tamamen geçmiyor ama daha iyi hissedeceksiniz. Karnınızda hareketleri hissettiğiniz zaman ve elinizi koyunca tepki verdiğinde çok güzel hissedeceksiniz

Allah bağışlasın daim olsun

Ayyy kıyamam taze annelik işte bu...öncelikle sağlıkla kucağınıza alın bebisinizi... bunları düşünmen gayet normal...maddi olarak rabbim rızkını öyle bir veriyor ki anlamiurosun...bizde öyle olmuştu elhamdülillah...ben ikinci bebeğimizi doğurduğumda hastanede hiç uyumadim ağlamaktan...oğlum 4 yaşında ve çok hareketli uyumayan bir çocuktu...kendime bir duzen oturttum ve çok güzel ilerledik elhamdülillah...sizde yaparsınız şimdiden bunları düşünmeniz bile sizin iyi bir ebeveyn olabileceğinizi gösteriyor...deveni bağla Allah'a tevekkül et canim....

Çok haklısınız. Acaba erken mi davrandım diyorum kendime ((
O bebeği kucağına aldığında geç kalmışım bile diyebilirsin. Gerçek annelik çok farklı bir duygu. Senin vücudunda bir damla spermden bir insan haline gelene kadar yaşıyor sonra da tamamen sana bağlı bir çocuk doğuyor. Senin sütüne , sevgine ,ilgine muhtaç. Şuan buhran yaşaman doğal ama fazlası ikinize de zarar. Bis süre sonra evliliğine bile yansır. Çık bir iki mağaza gez bir iki zıbın gör.

Uzman desteği alın. Gelecek kaygısını dibine kadar yaşayıp kesecikteki bebeyi strese sokmuşsunuz zaten, doğmasına gerek kalmamış stresli ortam için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…