- 15 Kasım 2015
- 1
- 0
- 1
- 32
Bayan arkadaslarim merhabalar. Oncelikle uzgun ve psikolojik olarak cokmus durumda oldugumu belirtmek istiyorum. Yaklasik 1bucuk yillik evliyim. Evliligimden olan suan 1bucuk aylik olan bi kizim var. Evlenmeden once esim ve ailesi ile hic bir problemim yoktu. Ta ki is ciddiye binene kadar. Esimin annesi ile cok iyi anlasiyorduk daha sonra birlikte yasamak istedigini soyledi kabul etmedim ve isler tamamen tersine dondu. Nisanim kinam dugun alisverisim kisaca en mutlu gunlerim burnumdan geldi. Ve dugunumuze 5 gun kala annem esimin babasini arayip bu isin bittigini soyledi. Yemis icmisligimi var diyerek esimin annesini aradim tek amacim helalligini almakti. Telefonu acar acmaz saydirmaya basladi bana son soyledigi cumle 10 tane sen 1tane ben etmezsin oglum icin dedi. Yuzune kapattim teli. Oyle sinirliydinki kendime hakim olamadim ve 1kutu ilac ictim. Esimi cok seviyordum ve bitmesini de isteniyordum. Hastaneydi flan derken o donemi atlattik bi sekilde ve evlendik... Dugun balayi inanin hersey zehir oldu bana da esimede. Detaylara insek anlatacak cok sey var. Velhasil 3 aylik evli iken hap kullandigim halde gebe kaldim. Surekli kavga ediyorduk esimle. Aldirmayi vbile dusundum ama kiyamadim yavruma (( hamileligimde cok kotu gecti kavga gurultu stres icinde.. Hatalarim yok demiyorum tabiki benimde vardir fakat esim hic bir zaman idareci taraf olmadi. Gelelim sonuca. Dogum yaptim. Esimin annesi surekli evin icinde hakimiyet kurmaya calisti. Inanin hala mutfagimda aradigim seyi bulamiyorum cunku herseyin yerini degistirmis. Neysey cocukla ilgili durmadan sunu getir bunu yap battaniye ye sar sutun yetmiyo bu cocuk ac sekerli su icirmeler vs beni iflit etti. En son esimde oda da iken sinirlendim ellerimi actim ve odadan ciktim. Fakat sinirimi sadece esim gordu annesinin yuzune karsi kesinlikle saygisizlik etmedim. Arkamdan geldi agzina s... Diyerek hakaret etti ve nasil yaralandigimi size anlatamam... Bu hakaretini kaldiramayip aileme bahsettim. 2gun sonra ailem bebisi ve bizi ziyarete geldiler. Konu konuyu acti bi sekilde tartisma cikti. Sonra esim annemi babami ve beni dovdu. Bu arada babam ayaklarini hissetmeyen bi adam bende 15gunluk lohusaydim. Polisi aradim geldiler esim onlar gelmeden evi terketti. Karakola gittim sikayetci olmadim ama kayitlara gecti. Esimden ayrilmadim kendime ve ona dusunme zamani biraktim. Ailem kesinlikle her zaman arkamda. Yalniz bu 1ay icerisinde esimde hicbir degisiklik yok. Tam aksine sevgisizligi ilgisizligi sorumsuzgugu artti ve sanirim artik her hareketi bana batmaya basladi. Sizlerden yardim istiyorum. Bosanmalimiyim? Katlanamadigimi dusunuyorum artik. Ben ben degilim inanin. Kisitlamalar, evden cikarmamalar, ihtiyaclarimin karsilanmamasi, cebime 3kurus para koymamasi, aileme ve bana yaptiklari vs vs vs... Tukenmis vaziyetteyim bana destek verin bosanip ailemin yanina gelip is kurup hayatima bakmak planini yapiyorum. Ama... Kafam oldukca karisik...