• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

desteginize ihtiyacim var :( Yaklasik 1bucuk yillik evliyim

hira_inci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
1
0
1
32
Bayan arkadaslarim merhabalar. Oncelikle uzgun ve psikolojik olarak cokmus durumda oldugumu belirtmek istiyorum. Yaklasik 1bucuk yillik evliyim. Evliligimden olan suan 1bucuk aylik olan bi kizim var. Evlenmeden once esim ve ailesi ile hic bir problemim yoktu. Ta ki is ciddiye binene kadar. Esimin annesi ile cok iyi anlasiyorduk daha sonra birlikte yasamak istedigini soyledi kabul etmedim ve isler tamamen tersine dondu. Nisanim kinam dugun alisverisim kisaca en mutlu gunlerim burnumdan geldi. Ve dugunumuze 5 gun kala annem esimin babasini arayip bu isin bittigini soyledi. Yemis icmisligimi var diyerek esimin annesini aradim tek amacim helalligini almakti. Telefonu acar acmaz saydirmaya basladi bana son soyledigi cumle 10 tane sen 1tane ben etmezsin oglum icin dedi. Yuzune kapattim teli. Oyle sinirliydinki kendime hakim olamadim ve 1kutu ilac ictim. Esimi cok seviyordum ve bitmesini de isteniyordum. Hastaneydi flan derken o donemi atlattik bi sekilde ve evlendik... Dugun balayi inanin hersey zehir oldu bana da esimede. Detaylara insek anlatacak cok sey var. Velhasil 3 aylik evli iken hap kullandigim halde gebe kaldim. Surekli kavga ediyorduk esimle. Aldirmayi vbile dusundum ama kiyamadim yavruma :((( hamileligimde cok kotu gecti kavga gurultu stres icinde.. Hatalarim yok demiyorum tabiki benimde vardir fakat esim hic bir zaman idareci taraf olmadi. Gelelim sonuca. Dogum yaptim. Esimin annesi surekli evin icinde hakimiyet kurmaya calisti. Inanin hala mutfagimda aradigim seyi bulamiyorum cunku herseyin yerini degistirmis. Neysey cocukla ilgili durmadan sunu getir bunu yap battaniye ye sar sutun yetmiyo bu cocuk ac sekerli su icirmeler vs beni iflit etti. En son esimde oda da iken sinirlendim ellerimi actim ve odadan ciktim. Fakat sinirimi sadece esim gordu annesinin yuzune karsi kesinlikle saygisizlik etmedim. Arkamdan geldi agzina s... Diyerek hakaret etti ve nasil yaralandigimi size anlatamam... Bu hakaretini kaldiramayip aileme bahsettim. 2gun sonra ailem bebisi ve bizi ziyarete geldiler. Konu konuyu acti bi sekilde tartisma cikti. Sonra esim annemi babami ve beni dovdu. Bu arada babam ayaklarini hissetmeyen bi adam bende 15gunluk lohusaydim. Polisi aradim geldiler esim onlar gelmeden evi terketti. Karakola gittim sikayetci olmadim ama kayitlara gecti. Esimden ayrilmadim kendime ve ona dusunme zamani biraktim. Ailem kesinlikle her zaman arkamda. Yalniz bu 1ay icerisinde esimde hicbir degisiklik yok. Tam aksine sevgisizligi ilgisizligi sorumsuzgugu artti ve sanirim artik her hareketi bana batmaya basladi. Sizlerden yardim istiyorum. Bosanmalimiyim? Katlanamadigimi dusunuyorum artik. Ben ben degilim inanin. Kisitlamalar, evden cikarmamalar, ihtiyaclarimin karsilanmamasi, cebime 3kurus para koymamasi, aileme ve bana yaptiklari vs vs vs... Tukenmis vaziyetteyim bana destek verin :( bosanip ailemin yanina gelip is kurup hayatima bakmak planini yapiyorum. Ama... Kafam oldukca karisik...

Allah yardımcın olsun, hayat zor evlilik hayatı daha da zor.Herşeyi geç eşinle tartışmalarını, kaynananla sorunlarını , ama bir adamın 2 kadını ve sakat bir adamı dövmesi de ne demek.Aklım durdu inanın.Bence boşanın, kendi ayaklarınızın üstünde durun, kendi ailenize de daha fazla çektirmeyin , onlara da yazık...

Allah yardımcin olsun senin yaşadığına benzer şeyler bnde yaşadım halen de yapıyorm boşanmak care mi ya aslında çare ama çocuk olduğu için pek de çare sayılmaz canm sana önerm hiç birşey ı duyma eşine de anlatma ben önce herseyi anlatır dim eşim asla inanmaz di hala da inanmaz ya sadece ben yanlışm anne si babası kesinlikle doğru aynı senn hesap annem bulaşıgı niye yıkadı da sen yıkama din diye dayak yedim bende yüzüm de ki iz hala geçme di bir ömür de kalacak benim ile

Demekki hiçbir zaman olmazı oldurmamalı insan. Demekki kişinin başına gelen şeylerden kendi de sorumlu. Görüyorsun işte hemde evlenmeden ne mal olduklarını ne diye hap içip illa ki uçuruma atlıyorsun? Kinamak yargılamak bana düşmez. Madem konu açıp fikir sormussunuz şunu söyleyeyim. Boşanmak ve ailenin yanında yaşayıp çocuğuna bakmak senin ve çocuğun için suan ki hayatından daha zor olmayacaktır. Anneme babama bana bu şekilde davranacak o hayvanı ben değil şikayet etmek hayatı burnundan getirmeliyim. Kendime saygım olmalı ki bana saygı duyulsun. O kimki bana bu şekilde muamele edip de hala benimle aynı evde yaşayacak! Ve siz bunları yaşadığınız halde o evde yasamaya devam ederek o çocuğun psikolojisinden kendi geleceginizden ne bekliyorsunuz?

Anneme, babama yada bana el kaldiran bir adama, ben "esim" diyemem arkadas!! Yerin dibine batsin o es. Aklim almiyor.
Nasil hala evli kaliyorsun onunla? bosanmak artik farz olmus. Nasil hala ona kadinlik yaparsiniz?

Sinirimden ne yapacagimi sasirirdim ben, gücüm yetmiyorsa parayla adam tutar dövdüttürürüm o adami yemin olsun. Geberttiririm o serefsizi!

Lütfen kendine gel, o adamin yanina kalmasin bu yaptigi.

Anneme, babama yada bana el kaldiran bir adama, ben "esim" diyemem arkadas!! Yerin dibine batsin o es. Aklim almiyor.
Nasil hala evli kaliyorsun onunla? bosanmak artik farz olmus. Nasil hala ona kadinlik yaparsiniz?

Sinirimden ne yapacagimi sasirirdim ben, gücüm yetmiyorsa parayla adam tutar dövdüttürürüm o adami yemin olsun. Geberttiririm o serefsizi!

Lütfen kendine gel, o adamin yanina kalmasin bu yaptigi.

Sana katılıyorum sonuna kadar.

Anneni babanı dövdü ve senin hala kafan karışık. Bence saniyeler kaybetmeden terket o adamın evini. Yapıcı olmayı isterdim ama bunun öyle bi tarafı yok bence.

Yorumlara katiliyorum aklin yolu bir bi dakka durma bosan tabi boyle omur mu gecer kaynanan pislikmis abladik ama esinde ondan beter
Seni hic bi zaman anlamayip destek vermemis hep gaza gelen annesinin kuklasi olan bi adamdan koca olmazzz cocugunu boyle bi ortamda buyutme el cocugunu git ailenin yanina hicc vskit kaybetme geri adim atip seni kandirmalari ada izin verme

siz yapıcı oldukça ailecek ağzınıza s.çılmış
değişme ihitimali var mı sizce ?
hayal kurmayın
ayrıca minicik yavruya şekerli su vermedim deyin lütfen :KK57:

Ya siz onun ailesine nasıl saygılı davranmışınız o sizin ailenize neler yapmış
Her zaman aileniz sizin yanınızdadır
Ama böyle bir insanla bi ömür nasıl devam edeceksiniz
Ayrıca cocuğunuz ne kadar sağlıklı büyüyecek
Bide kaynana meselesi var
Allah kolaylık versin :KK57::KK57:

bir dakika ya.. eşin olacak canlı.. seni, anneni ve babanı bildiğin tekme tokat dövdü öyle mİ?? yanlışm mıı anladım??
Eğer doğruysa siz de normal değilsiniz.. kusura bakmayın..
Anne ya baba baba kim onlara zarar verecek olursa dünyayı dar ederim..
Tamam lohusasınız gücünüz şu bu yokk anlarım ama... karakolda neden şikayetci olmadınız
Kayıtlara geçti ne demek (bu çok komikti) gecse ne olur... siz darp raporu almamışsınız. şikayetci olmamışsınız. Bu konuya inanmak istemiyorum.

Çok pardon annenizi babanızı sizi dövmesinden sonra hala o vijdansız adamla aynı evde olmanıza inanamıyorum .Lütfen bunu kendinize ve ailenize yapmayın
Açık ve net o insandan size eş falan olmaz
Çok sinirlendim...

çok kötü oldum yazını okurken :KK43:
anneni ve ayakları tutmayan babanı dövmesi bile boşanman için başlı başına bir sebep...
dahası eşin seni sevmiyor, saymıyor, ailesi de seni sevmiyor hakaret ediyor, keşke nişanlıyken ayrıldığınızda bir daha barışmasaydın...

sen nasıl bı ınsansın yaa annenı babanı nasıl döven bi adamdan şikayetçi olmasısınnnnnnnnn ya eşin tam bi pislikmiş sinirden elim ayagım tıtredı babanın ayaklarının altına kurban olsun hayvan...derhall gıt hapıse attır bu rezıll hayvan herıfıııı

Sen de cok iyi biliyorsun bu evliligin yurumeyecegini asla mutlu bir evlilik olmayacagini.. bosanmak gerektigini biliyorsun ama bosanmaya cesaret edemiyorsun hem cocuk var diyorsun hem daha 1bucuk yillik evliyiz diyorsun mucadele etmek istiyorsun bu kadar cabuk bitirmek istemiyorsun.. icinde firtinalar kopuyor annene babana yapilani dusunuyorsun aslinda kabullenmemem lazim diyorsun ama bir sey seni durduruyor cekip gitmene engel oluyor..

Ama ne olacak biliyor musun?
Belki bi 10 ya da 15 yil sonra evdeki huzursuzluk siddet yuzunden nerdeyse canavar haline gelmis ergen cocugunla yillardir gozunden yas eksik olmamis gururu kirilmis ana bababin yanina döndügunde öyle ah edeceksin ki yıllarını boşa harcagıdını farkettiginde..

Çoook pişman olacaksın.. :(

en kısa zamanda boşanmalısın. hayat boyu bu çileyi çekmemelisin. bunu kendine ve ailene yapmaya hakkın yok.

Back