Kızlar bende bu hapı kist ameliyatı sonrası doktorum önerdi.en az 1 yıl kullanıcaz dedi.Aşırı derecede mide bulantısı yaptı bana.Bide karnım ve ameliyat dikişlerimin olduğu bölge ağrıyor.Bu ilaçtan önce böyle şikayetlerim yoktu..Bide yemeklerden tiksinir oldum..Ama yinede dkh olduğu için kilo almaktan korkuyorum .çünkü hormonal bi hap olduğu için vücut ister istemez su tutuyo..sizde de bu tarz şikayetler olmuşmuydu kullanırken ?
ben hiç kilo almadım canım... kulanan bikaç arkadaşım daha var onlarda kilo almadıalr..
ben 2 aydır kullanıyorum, 2 ayda 3 kilo aldım, şişkinlik yapıyor, göğüslerim hassaslaştı ve gece geç saatte alınca çarpıntı yapıyor, yüz üstü yatamıyorum. aynı zamanda çok sivilcelendim. daha önce de yıllarca yasmin kullanmıştım ama böyle etkileri olmamıştı. midemde de reflü ve ülser başlangıcı vardı, felaket derecede arttırdı bu şikayetlerimi, ilaçlar bile yetmez oldu desolettin yaptığını söyleyen arkadaşlar sağolsun, doktora gitmeme rağmen hiç biri demedi ki mide şikayetlerin desoletten olabilir diye. son 2 günüm inş. bir daha kullanmama gerek kalmaz.
kızlar bu arada göğüsleri şişen, hassaslaşan var mı, yoksa gebe olabilir miyim diyeceğim ama 2 aydır düzenli desolett kullanıyorum, mümkün değildir herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?