Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu desen seçimi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

uhura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
55
18
48
bellonadan koltuk takımlarımızı aldık ancak aldığımız takımdaki berjerlerin çiçek desenlerini beğenmiyorum. başka bir modelinkiyle kombine etmek istiyorum sizce bu ikisi nasıl durur?

aldığımız takım merlin, böyle açık krem olacak 3lüleri

istediğim berjer deseni de bu

uyumlu olurlar mı?

Desenden ziyade form olarak uymadıklarını düşünüyorum. Koltuk takımınız yuvarlak, berjerler de köşeli hatlara sahip.
Koltuk takımının berjerlerinin düz renk kumaşla ya da desenini beğendiğiniz herhangi başka bir kumaşla kaplanması mümkün değil midir acaba?

Ya da zaten siz de böyle mi demek istediniz :) yanlış anlamış olabilirim

Son düzenleme:

:) berjerler zaten bunlar değil :) kendi berjerleri olacak yuvarlak hatlı :) sadece desen olarak bunu beğendim o konuda kararsızım :)

:) berjerler zaten bunlar değil :) kendi berjerleri olacak yuvarlak hatlı :) sadece desen olarak bunu beğendim o konuda kararsızım :)

Evet tamam :) o zaman 1 sorum daha olacak, koltuk takımındaki kahverengi fitillerle beğendiğiniz desenin rengi uyumlu mu? Fotoğraftan belli olmuyor da. Yani Fitiller gibi kahverengiyse uyumlu olur sanırım.

Evet tamam :) o zaman 1 sorum daha olacak, koltuk takımındaki kahverengi fitillerle beğendiğiniz desenin rengi uyumlu mu? Fotoğraftan belli olmuyor da. Yani Fitiller gibi kahverengiyse uyumlu olur sanırım.

evet kahve rengi fitiller. berjerlerin çiçekleri renk kartelasında yoktu uyumu canlı göremedik o biraz kötü oldu ama en çok da bu çiçekleri beğendim :)

evet kahve rengi fitiller. berjerlerin çiçekleri renk kartelasında yoktu uyumu canlı göremedik o biraz kötü oldu ama en çok da bu çiçekleri beğendim :)

Aslında uyumsuz denecek bir durum olmaz ama ben bu konularda takıntılıyımdır. Ben olsan fitillerle renklerinin tam olarak tutmasını isterdim ama fotoğraftan anladığım kadarıyla fitiller sarımsı kahverengi desense grimsi kahverengi :26:

:)) bende pek takıntılı değilim genel olarak uyuyosa yeterli minik detaylar beni yoruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…