- 9 Temmuz 2019
- 7
- 0
- 32
-
- Konu Sahibi Mervee1246
Doktora gittim ama oda anlamadı sorunumla pek ilgilenmedi bol su iç dedi bol su içtiğim halde gidemiyorum dememe rağmen eczaneye ne kullanmam gerekiyor demiştim oda idrar söktürü verdi acilden o ilacı yazdırdım aldım üroloji ye götürdüm ürolojide içme dedi .Doktor neden icmeyin dedi? Bir de doktora gittiyseniz zaten o gerekli ilaci vermistir. Eczaciya neden sordunuz?
Napıcaksınız ki hangi şehirde olduğumu ?Hangi sehirdesiniz.
Büyükşehirlerden biriyim devlet hastanesiydi ne zaman gitsem pek alakadar olmuyorlar eğitim araştırmaya gidicemBuyuksehirdeyseniz bir universite yada egitim arastirma hastahanesine gidin diyecektim. Doktorun tavri bana garip geldi. Bu hastanelerde detayli bakar doktorlar imkanlari iyidir bu hastanelerin
ben tip 1 diyabetliyim doktorum önermişti böyle ödemlerim olduğunda ama bu ilaç kesin çözüm değil ve böbrekleri yoruyor. ödem halinde yaptığımız hatalardan biri de bol su içmek. abartmadan için normal yani zaten tuvalete çıkamıyorsunuz. doktorum bana 1 gün durup 1 gün iç demişti. doktor niye içmeyin diyor anlamadım başka bir rahatszılığınız mı var?Arkadaşlar vücudum su topluyor idrara çıkamıyorum bol su içmeme rağmen ecZane desal adında ilaç verdi idrar söktürücüymüş doktorda içmemem gerektiğini söylüyor ne yapmalıyım kullananlar var mı aranızda?
Sadece idrar yolu enfeksiyonu var ama idrar yapmamayı engellemez demişti muhtemelen ideal kilo olduğum için vermek istemedi ama çıkamıyorum tuvalete çıkamadığım için şişlik var günde 1 öğün yiyorum su içemiyorum çaresine de bakmıyorlar anca iç diyorlar sanki ben su içmek istemiyorum. Bu arada günlük 2,5 litre su içiyordumben tip 1 diyabetliyim doktorum önermişti böyle ödemlerim olduğunda ama bu ilaç kesin çözüm değil ve böbrekleri yoruyor. ödem halinde yaptığımız hatalardan biri de bol su içmek. abartmadan için normal yani zaten tuvalete çıkamıyorsunuz. doktorum bana 1 gün durup 1 gün iç demişti. doktor niye içmeyin diyor anlamadım başka bir rahatszılığınız mı var?