• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derz Dolgusu

Mavvviii

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
417
79
298
İstanbul
Merhabalar, Evdeki derz aralarım siyah ve bazı yerleri tamamen çıkmış 40 yıllık ev... Derzmatikler var onlardan kullanan var mı?

Derz kalemleri var canım derzleri boyuyor ondan kullanabilirsin ☺️

Ben aldım ve kullandım, çok güzel oldu. Simsiyah ve oyulmuştu artık araları. Hem doldurdu hem de bembeyaz oldu. Ama spatulasıyla çeker çekmez fayansa bulaşanları hemen nemli bezle silin. Kuruduktan sonra kazıması işkence :) 3 aydır kullanıyorum, çok memnun kaldım.

Ben aldım ve kullandım, çok güzel oldu. Simsiyah ve oyulmuştu artık araları. Hem doldurdu hem de bembeyaz oldu. Ama spatulasıyla çeker çekmez fayansa bulaşanları hemen nemli bezle silin. Kuruduktan sonra kazıması işkence :) 3 aydır kullanıyorum, çok memnun kaldım.
Çok sevindim memnun kalmanıza bende alayım o zaman:)

Markası ne acaba sizinkinin?

Back
X