3 aydır falan hiç bişey yapamıyorum evde yemek bile zor oluyo çogu zamn çok kirlendi artık hava durumuna baktım Manisa'da oturuyorum walla bi hafta yağmurlu görünüyor gelmeyin mi desem Kadınlara bilmiyorumCok mu yagmur yagacak? Bence silinir neden silinmesin ki?? Cok da takmayin ya hasta olursunuz..
3 aydır falan hiç bişey yapamıyorum evde yemek bile zor oluyo çogu zamn çok kirlendi artık hava durumuna baktım Manisa'da oturuyorum walla bi hafta yağmurlu görünüyor gelmeyin mi desem Kadınlara bilmiyorum
İnşallah bakalım içim rahatladı biraz olsun şimdi iptal etsem tekrar gün ayarlamak çok zorBence gelsinler yaz yagmurundan bi sey olmaz. Azcik yagar sonra durur..
Bence gelsinler yaz yagmurundan bi sey olmaz. Azcik yagar sonra durur..
Kızlar ben bu sitenin cevap verme işini falan pek çözemedim sanırım kopyala falan mı yapıyorum be oluyo anlamadım ama acemiyim daha yeni öğrenicem
Alıntılamak istediğiniz mesajın sağ alt köşesinde cevapla var. Ona tıklayacaksınız.Kızlar ben bu sitenin cevap verme işini falan pek çözemedim sanırım kopyala falan mı yapıyorum be oluyo anlamadım ama acemiyim daha yeni öğrenicem
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim bayandır takipte ediyorum burda biz kadınların birbirine destek verip konuşmaları çok hoş hele benim gibi gurbete gelin gittiyseniz arada burda bişeyler paylaşmak güzel sanırım neyse benim derdim temizlikçok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ama sürekli kafamın içinde evim pis camlar silincek yerler silincek sürekli Kafamı meşgül ediyor ama çalışıyorum yapamıyorum geç geliyorum kendi dükkanım bari Yüzden sabah açıp akşam kapatıyorum tabi geç saat oluyo evde bi iş yapamıyorum bu beni çok üzüyor bu hafta sonu yardımcı çağırdım ama hava durumuna bakıyorum hava yağmurlu ne yapsam bilemedim yağmurlu havada cam silinir mi derdim bu işte benm gibi varmıdır ya
tutun bır temızlıkcı ki anlaşmıssınız bırıyle zaten, yagmur yagsada bısı olmaz sılsın, supursun evın her yerını elden gecırsın, aksamdan aksama da gelsenız evın temız olması onemlı ne demısler aslan yattıgı yerden bellı olurmusMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim bayandır takipte ediyorum burda biz kadınların birbirine destek verip konuşmaları çok hoş hele benim gibi gurbete gelin gittiyseniz arada burda bişeyler paylaşmak güzel sanırım neyse benim derdim temizlikçok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ama sürekli kafamın içinde evim pis camlar silincek yerler silincek sürekli Kafamı meşgül ediyor ama çalışıyorum yapamıyorum geç geliyorum kendi dükkanım bari Yüzden sabah açıp akşam kapatıyorum tabi geç saat oluyo evde bi iş yapamıyorum bu beni çok üzüyor bu hafta sonu yardımcı çağırdım ama hava durumuna bakıyorum hava yağmurlu ne yapsam bilemedim yağmurlu havada cam silinir mi derdim bu işte benm gibi varmıdır ya
Manisa da tozlu yağmur yağıyor maalesef3 aydır falan hiç bişey yapamıyorum evde yemek bile zor oluyo çogu zamn çok kirlendi artık hava durumuna baktım Manisa'da oturuyorum walla bi hafta yağmurlu görünüyor gelmeyin mi desem Kadınlara bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?