başta hata yapmışsın cnm yakeşke ilk başta bende kalcaklar ama arada 5 görümcen var insaf onlardan 1 ayda 1 hafta davet etse sende kocanla kafa dinlesn oh onların keyfi keyf bak olan sana olmuş evi ayıramıyosan şayet ayda 1 hafta ki 5 görümce varmış 5 ayda bir gelir sıra onlarında ana babsı ayda 1 hafta gitsinlerde bari sende kafanı dinlecm ya
tamam bu insanlar yasli olabilir ama her dakika yanlarinda olmak zorunda degilsiniz ve siz kimsenin bakicisi degilsiniz. hele ki daha 22 yasindasiniz kendinize yazik etmissinizhata sizde yani en basindan ayni evde oturmayi kabul edip hata yapmissiniz.
benim anlamadigim neden ayri ev sansi yok?
neden olmasin ki?
tutarsiniz karsilikli 2 ev, ya da birbirine mesafesi az olan 2 ev tutarsiniz sorunlariniz azalir.
suan oturdugunuz evi de kiraya mi verirsiniz satar misiniz bilemiyorum ama hayati bu yasta zindan etmeyin kendinize.
kendi yasaminizi baskalarina gore planlamissiniz, siz insan degil misiniz? sizin istediginizi yapmaya hakkiniz yok mu?
daha 22 yasinda gencecik kizken boyle seylerle ugrasmak cok kotu yani onunuzde koskoca bir hayat var ama bu hayat esinizin ailesi yuzunden boyle surup gidecekse boyle hayatin .......................
sonunu anlayan anladi sanirim...
esiniz de cok rahat bir insan sanirim...sen al tazecik kizi...getir ananin babanin basina koy ve kucucuk kiza ailenin sorumlulugunu yik...olacak is degil...
hem karilik yapsin hem ailene baksin, kendi hayatini bir kenara koysun sizin icin calissin ohh ne rahat
herkesın yorumuna dusuncesıne saygım war!ama sole bişi solıım bırıncısı esım rahat degıl zaten neden dewamlı kavga ettıgımızı ayrı ew sansımız olmadıgını solemstm.ikıncısı bız cok yollar denedk ama basarılı olamadık detaya gırersem uzun surebılır.bende bazen bole hayatın taaaa................sızde anladınız onu dıorm.. ama bı sınavdan gctrıgımı dusunuyorum we bu durum bıteceksede ben sınavımı en guzel sekılde wermek ıstıyorum..bılmem anlatabıldım mı?
sizin durumunuza yanlis dusecek bir sey soylemedim oncelikle bunu belirtmek isterim ki benis yanlis anlamayin!
esinizin tutumlarina bakarsak bana rahat biri gibi geldi yani tamam sizin arkanizda size hak veriyor ama hak vermekle biyere varilmiyor ki uzulen sikilan yine sizsiniz.
ayri ev sansiniz olmadiginiz soylediniz okudum ama neden diyorum ben de? esinizi bu konuda ikna ederseniz belki cikabilirsiniz. 2 katli bir ev tutsaniz bile sizin icin iyi olur, en azindan aksam kendi evinize cekilirsiniz ve rahat edersiniz. yanlis mi diyorum yani ben sizi dusunerek oneride bulundum cunku cok kucuksunuz onunuzde cok guzel gunler var ve bir hemcinsimin gencliginin en guzel yillarini ve evliliginin en taze zamanlarini boyle gecirmesini istemem acikcasi. bu yuzden yorumlarim bu yonde acaba ben anlatabildim mi?
bosanmayi dusunmeyin cunku bosanmak bu durumda size bir sey kazandirmaz. hem sonucta bu evliligi basindan boyle kabul etmissiniz...
simdi olmasa bile ileride mutlaka bir cozum yolu bulunur.
zaten kimsenin yarin ne olacagi da belli degil, Allah gecinden versin ama yasli insanlar yani bir ayaklari cukurda...
aksamlari yalniziz onlar ust kattalar demissiniz, ben anlamadim eviniz 2 katli mi yoksa :44:?
buyuklerimizi atamayiz tabii ki onlara bakmakla yukumluyuz ama kendimizi uzmeden yipratmadan...
anlattiginiz duruma bakilirsa kayinpederiniz onay vermedikce o evden cikamayacaksiniz cunku esiniz ailesi git demedikce o evden gitmez.
bu durumda tek yapacaginiz sey durumu kabullenmek ve hayatiniza boyle devam etmek gibi goruluyor ama umarim esiniz ailesini ikna eder ve kayinpederinizin evine yakin mesafede, sizin rahatca gidip gelebileceginiz ayri bir eve cikarsiniz.
ev ev ustune olmuyor iste Allah yardim etsin canim.
canım inan bana bu konuda sana akıl verebilecek son kişi benim herhalde.
sadece dua edebiliyorum sana. Allahım en kısa zamanda gönlüne göre versin, huzura rahata kavuştursun inş diye..