Dertleşmeye geldim kızlar

Amannn hepimizin hayatında vardır böyle ileride utanarak anımsıyacağımız anılar.İçinde kalmamış boşver ama artık kafanı dağıtmak için başka şeylere odaklan.

Önceki konuyu bilmiyorum ama bir şey olmaz. Gayet arkadaşça olmuş. Bundan sonra kafaya takmayın, ilgisi olsa belli ederdi zaten. Önünüze bakın

Amannn hepimizin hayatında vardır böyle ileride utanarak anımsıyacağımız anılar.İçinde kalmamış boşver ama artık kafanı dağıtmak için başka şeylere odaklan.
Doğru söylüyorsun aşkım bende kafamda kurucağıma en azından içimde kalmadı diyorum

Önceki konuyu bilmiyorum ama bir şey olmaz. Gayet arkadaşça olmuş. Bundan sonra kafaya takmayın, ilgisi olsa belli ederdi zaten. Önünüze bakın
Öncesinde sohbetimiz vardı normaldi ama işte bende bir şansımı denemek için konuştuğumuz konu üzerine bir şey attım uzatmadı çok kızlar yazma falan demişti o muhabbet canım üzüldüm sadece

öncelikle kötü bişi yapmamışsın
evet sana yazma gerek yok bekle falan dedik ama yazmışsın yapacak bişi yok
yazdığın yolladığın şey gayet normal yani muhabbeti olan iki insan arasında yaşanabilecek bi msjlaşma olmuş

insanları fazla genelliyoruz bence çoğu zaman bu sebepten yanılıyoruz
hani her erkek kendisine hafif ilgi gösteren kızdan etkilenir mottosu gerçekçi değil aslında
bunu mesela kadınlar için söylemiyoruz ben duymadım kimseden
kadın ve erkekten önce hepimiz insanız ve önümüze gelen herkesten hoşlanmıyoruz
bu açıdan bakarsak güzel olsam benden etkilenirdi gibi argümanlarda yanlış
çünkü aşk kimyasal bişi yani kimyanın tuttuğu insanla denk gelirsen bişiler oluyor
güzel olmak yakışıklı olmak zengin olmak ne bilim çok kültürlü olmak falan değil mesele
sen rezil oldum falan diye de düşünme
kendi kaybetti gibi avuntulara da girmeye gerek yok kimse kimseye karşılık vermedi diye bişi kaybetmiyor bence
gerçekçi olmak lazım. kısmet değilmiş de yoluna bak, önüne bak zaten adamı tanımıyorsun
tanısan sen kaçacaksın belki ? bu da bi ihtimal

Üzülmeye değmez. Hoşlandığını bile belli etmemişsin. Tıp Fk etkilemiştir seni. Çok matah birşey değil... İçlerine girince onlarında sadece birer insan olduğunu görüyorsun🤣.

Kızlar ben bir bok yedim size anlattığım kütüphanedeki tıpçı çocuğa mesaj attım kendi aramızda bir konunun şakalaşmasını yapmıştık ben de onunla ilgili bir reels gördüm özellikle yazmak yerine onu denk geldi öyle attın üstüne iki kelime ettik yani konuşmayı uzatmadı çok bende uzatmadım bir şey yazmicam daha ama
Kendimi çok kötü hissediyorum kızlar yazdığım için pişman olmadım yani en azından netleşti kafam ama çok üzüldüm şimdi aklımdan çıkaramıyorum keşke daha güzel olsaydım şimdi çok kötü hissediyorum
sevgilisi olabilir canım ondandır

kız bu çoçuğu ekleyende sensin :KK70: görüp begenende sankı erkek sen kız o az bir dur bir de üstüne mesaj çoçuğun parmaklarımı yok ne sabırsızsın
Kız götümün üstüne oturdum işte daha yazmam etmem de laf dinliyorum hahahahhaha çok mu rezil oldum haftaya kesin denk geliriz napıcam şimdi bak böyle dedin iyice ezik psikolojisine girdim

öncelikle kötü bişi yapmamışsın
evet sana yazma gerek yok bekle falan dedik ama yazmışsın yapacak bişi yok
yazdığın yolladığın şey gayet normal yani muhabbeti olan iki insan arasında yaşanabilecek bi msjlaşma olmuş

insanları fazla genelliyoruz bence çoğu zaman bu sebepten yanılıyoruz
hani her erkek kendisine hafif ilgi gösteren kızdan etkilenir mottosu gerçekçi değil aslında
bunu mesela kadınlar için söylemiyoruz ben duymadım kimseden
kadın ve erkekten önce hepimiz insanız ve önümüze gelen herkesten hoşlanmıyoruz
bu açıdan bakarsak güzel olsam benden etkilenirdi gibi argümanlarda yanlış
çünkü aşk kimyasal bişi yani kimyanın tuttuğu insanla denk gelirsen bişiler oluyor
güzel olmak yakışıklı olmak zengin olmak ne bilim çok kültürlü olmak falan değil mesele
sen rezil oldum falan diye de düşünme
kendi kaybetti gibi avuntulara da girmeye gerek yok kimse kimseye karşılık vermedi diye bişi kaybetmiyor bence
gerçekçi olmak lazım. kısmet değilmiş de yoluna bak, önüne bak zaten adamı tanımıyorsun
tanısan sen kaçacaksın belki ? bu da bi ihtimal
Gerçekten belkide yani biraz sohbet ilerleseydi belki benim bu düşüncem isteğim değişecekti bilmiyorum tabiki belki hırs yaptım doğru söylüyorsun canım

Boşver ben de utanabileceğim saçma şeyler yapmışımdır üniversitedeyken, ama unutulup gidiyo gençlik anısı de geç, normal selamını ver tabi🤣 kafana takma ama yoksa boş yere takıntı yaparsın gerek yok amaan olmadı de geç

Kızlar ben bir bok yedim size anlattığım kütüphanedeki tıpçı çocuğa mesaj attım kendi aramızda bir konunun şakalaşmasını yapmıştık ben de onunla ilgili bir reels gördüm özellikle yazmak yerine onu denk geldi öyle attın üstüne iki kelime ettik yani konuşmayı uzatmadı çok bende uzatmadım bir şey yazmicam daha ama
Kendimi çok kötü hissediyorum kızlar yazdığım için pişman olmadım yani en azından netleşti kafam ama çok üzüldüm şimdi aklımdan çıkaramıyorum keşke daha güzel olsaydım şimdi çok kötü hissediyorum
tipci erkeklere yazan cok olur, ve genelde kendilerini bi b sandiklari icin cok cok guzel kizlarla cikmak isterler ve evlenirler de. ama cogunlugunun ders calismaktan sosyal becerileri gelismemis olur, istisnalar haric. bir de turk annelerinin pasasi sendromunun ileri hali de bunlarda gorulur. o turk anneleri de gelin doktor vs degilse bir turlu begenmez zaten :)) yani ben olsam kacardim cabucak :)

Güzellikle alakası yok boşver.Ama erkekler peşlerinde koştukları kadına bakarlar.Pesinde kosanlara değil.

X