- 12 Temmuz 2006
- 56.309
- 216.675
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Tasbebek09
Geçmiş olsun, umarım bundan sonra mutlu olursunuz.benim beyin devre dışı kalıyor aşık olunca.
işte mutsuz evlilik yaptım ve çevremde bakıyorum herkes mutsuz. beni de bu durum umutsuzluğa düşürüyor. ben mutlu değilim. mutlu olamadım. çevremdekiler de değil. ya aldatır ya dayak yer. hatta akrabam beni boşanma cesareti gösterdim diye tebrik etti. ben yapamadım dedi. o da aldatılmış.ve üstüne çocuk yaptı o adamdan. böyle mi olmak lazım. ben de yapamam. sahte geliyor o zaman.
Sizin de yazdığınız gibi aldatılmak sizin suçunuz değil, karakter meselesi, aldatılmayı sineye çekmemişsiniz, ki sineye çekmek de bir çözüm değil, affedince de mutlu olamıyor insanlar sadece katlanıyorlar o kadar.
İlerisi için düşünüyorsunuz ama şu an boşanma psikoloji içindeyken bunları düşünmeniz için erken, kendinize zaman tanıyın, iyileşin hatta bunun için adım atıp bu psikolojiden çabuk kurtulabilmek adına uzman yardımı alın.
Eski konularınıza baktım, 3-4 yıl önce hakkında konu açtığınız adamla mi evlendiniz bilmiyorum ama şöyle bir yazınıza denk geldim.
Erkek arakadaşımla ilgili ben kaç gündür düşündüm de galiba erkek arkadaşımı çok hayatımın merkezine koymuşum öyle olunca da hep onu düşünür hayatımı galiba hep ona göre şekillendirmişim sürekli elimde tel acaba mesaj attı mı ya da aramadığı zaman niye aramadı deyip kendimi yiyip bitimişim artık değişmeye karar verdim ben önceden böyle değildim.
Nişanlanınca ilgisizleştiğine dair de bir konunuz var, aslında bazı işaretler varmış ama söylediğiniz gibi aşık olunca mantığınız devre dışı kalmış.
Kimse mükemmel ve kusursuz değildir, hepimizin kendince kusurları var lakin hiçbirimiz aldatılmayı, kötü bir evliliği hak etmiyoruz, hak etmediğimiz şeyleri yaşamaya mecburiyetimiz de yok ama bugün sizin için milat olsun, ne kadar severseniz sevin kimseyi hayatınızın merkezi yapmayın.
İleride seversem ya o da aldatırsa, döverse, kayınvalide sorunu yaşarsam gibi şeyler de düşünmeyin, belki de düşüncelerimizle olumsuzluğu çağırıyoruz bilmiyorum lakin sizin için de kusursuz olmasa da doğru bir adam olduğuna inanıyorum, bir gün bir şekilde karşınıza çıkacak fakat siz ne olursa olsun en çok kendinizi sevin, en çok kendinize değer verin, hayatınızın merkezi de ilgi odağı da yalnızca kendiniz olun.