- 20 Kasım 2023
- 287
- 60
- 24
- Konu Sahibi Yagmur9091
Merhaba kızlar.. Aslında nasıl başlasam bilemiyorum içimde anlamsızca bir sıkıntı var 1 yıldır hamile kalamıyorum geçen dpktora gittim hormon testi falan filan derken hersey normal prolactin 24 testesteron 1,66 çıktı sadece ve ultrasonda pco görünümü var ama bu tek başına bir etken değil dedi sadece görüntüye bakmıyoruz aksine daha çok yumurtan var dedi başka bir şey önermedi hersey yolunda dedi. Adetim düzenli 28 günde asla gecikme yaşamadım. Yaşamıyorum da 1 yıldır uğraşmaya rağmen her gün gününde ve saatinde adet oluyorum. Sigara kullanıyorum alkol nadiren.Sanırım beni bu hamilelik olayı çok yıprattı 1 yıldır.Benden sonra evlenen tanıdıklarım hamile bile…Stresli günler geçiriyorum içimde tarifsiz bir sıkıntı var sanırım bir türlü hamile kalamadığım için her ay olumsuz test görmekten korkuyorum test fobim oluştu tek çizgi görmekten sürekli.1 yıldır fark ettim ki bende ne regl ne hamilelik belirtileri var hiçte akıntım yok bunu fark ettim bende akıntı olmuyor ama herşeyimde normal..Sadece hsg çekilmedim tüpler için..Bu ay adet günüm 1 Temmuz ve benim ne regl ne hamilelik belirtim var ve yine akıntım yok idrar yaparken sızlama hissi var ama geçiyor beni rahatsız etmiyor.İçimi dökmek istedim bana o kadar yardımcı destek oldunuz ki burada her ne zaman konu açsam hepinizden çok destek gördüm teşekkür ederim sayenizde kendimi daha umutlu hissediyorum. Bakalım bu ay yine kendimi kırmızıları görmeye alıştırdım ne olucak..Allah gerçekten yürekten isteyen herkese nasip etsin