canım durumuna üzüldüm aynı evde yaşamış gibi ne farkediyorki benim kuzenimde aynı durumda bitek yatmaya kendi evlerine çıkıyorlar keşke uzaktan tutsaydınız evi ama aile apartmanı olmaz ama sana tavsiyem yapıcı ol ama boyun verme ipin ucu kaçtımı canına okurlar derdini içine atıp kendini sakın üzme haklı olduğun yerde sakın susma edep çerçevesinde seni kolay lokma sanmasınlar
evet kayınvalidemle konuştuktan sonra galiba buzlar eridi yada misafirler ile ilgilendiğim için böyle oldu bilmiyorum.. suanlık herşey güzel gözüküyor. o bana çok iyi ben ona.. tabi gene uyuz edecek şeyler buluyoruz birbirimizi ama okadarda olur herhalde. şakayla karışık laf sölüyorum oda bana şakasız direk söylüyor galiba kendimize ev alana kadar birbirimizi idare etmek durumunda kalacagız suda var bu aralar aramız çok iyi :) böyle düşünüyorum yarın gene benimle küserse ve eski duruma dönersek birkere agızım açıldı o cesareti aldım. lafımı söylerim artık ii anlaşamadıgımız an evimi ayıracagımı anladı:):) belkide aramızdan su sızmamasının sebebi budur.. su saate kadar hizmet gördüm ona sabah ondan beri. oda bana çok iyi davrandı acaba biraz taviz vermek gerekiyormu bunun cevabı için çok erken daha bakalım görecegiz