• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşelim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki bu muhteşem hayatınıza neden o zavallı çocukları dahil ettiniz? Biri oldu iki oldu üç oldu… benim ekonomik olarakta eşimden yana da da hiçbir problemim olmadığı halde 2. Çocuğuma hamile kaldığımdan beri yetebilecek miyim maddi manevi sürekli düşünüyorum. Kalbinizi kurmak istemiyorum ama o çocuklara çok büyük haksızlık bu.
Hamile kaldgmda babamlar affeder dedi eşim torunları olcak ya destekleri olur diye hep konuştu ama öyle olmadı hepiniz ne deseniz haklısınız ben sonunu düşünmeden hareket ettim

Çok ama çok haklısınız doğru ben hep böyle devam eder sandm

Insanlar kendi cocugundan bıkıyor yeri geliyor. Elin adaminin kendisiyle alakasiz iki cocuga bakmak icin yillarca calisacagini dusunmek mantikli bir sey degil. Bi sekilde kalkin calisin, bakamiyorsaniz cocuk esirgemeye verin gecici olarak sonra durumu toparlayinca geri alirsiniz.

Hamile kaldgmda babamlar affeder dedi eşim torunları olcak ya destekleri olur diye hep konuştu ama öyle olmadı hepiniz ne deseniz haklısınız ben sonunu düşünmeden hareket ettim
Birilerine güvenerek çocuk yapmak yarabbim hang cümlenize kızılır bilmiyorum. O asalak kocanız şeyinin keyfinin yükünü babanıza yüklemeye çalışmış sizde he tamam dediniz öyle mi? Daha bişey demiyorum gerçekten. Rabbim tez zamanda o yavruları ferahlığa çıkarsın inşallah 🙏

Yatılı bakıcılık yapabileceğiniz bir iş arayın. Sizi çocuklarınızla kabul edecek gerekirse Zonguldak dışında bile olsa bulun gidin, sonra da boşanın. O yatılı evde en azından para birirktirir çocuklarınızın boğazını doyurabilirsiniz..
Allah yardımcınız olsun ama bu şekilde o adamla zor, yürümez yani. Yürütmeye çalışıyorsunuz ama olmaz. Ben çocuklarınıza çok üzüldüm. Ebeveynlerinin sorumsuzluklarını ve hatalarının bedelini o günahsızlar ödüyor.

Yatılı bakıcılık yapabileceğiniz bir iş arayın. Sizi çocuklarınızla kabul edecek gerekirse Zonguldak dışında bile olsa bulun gidin, sonra da boşanın. O yatılı evde en azından para birirktirir çocuklarınızın boğazını doyurabilirsiniz..
Allah yardımcınız olsun ama bu şekilde o adamla zor, yürümez yani. Yürütmeye çalışıyorsunuz ama olmaz. Ben çocuklarınıza çok üzüldüm. Ebeveynlerinin sorumsuzluklarını ve hatalarının bedelini o günahsızlar ödüyor.

3 cocuklu birini bakici olarak kabul edecek yer olacagini ben dusunemiyorum nedense. 3 cocuga bakmak ayri bir mesai zaten son cocukta daha kucuk ustelik galiba. Bakicilik mi yapacak üç cocuga mi bakacak. Tek cozum yurda vermek bana kalirsa ama istemiyor.

3 cocuklu birini bakici olarak kabul edecek yer olacagini ben dusunemiyorum nedense. 3 cocuga bakmak ayri bir mesai zaten son cocukta daha kucuk ustelik galiba. Bakicilik mi yapacak üç cocuga mi bakacak. Tek cozum yurda vermek bana kalirsa ama istemiyor.
Evet çok zor olacak muhtemelen bulması ama belki merhametli biri çıkar karşısına. Yurda vermek çocuklar için gerçekten en olası ihtimal ama konu sahibi bu ihtimali hiç düşünnüyor gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X