Boşanırsanız sigortalı eşiniz olmaz ve belki oradan buradan yardım gelir. Nikahım var yazıp duruyorsunuz çok mu mühim nikahınız? Ben gerekirse kuru ekmek yerim de çocuğuma yedirirken heralde kahrolurum. Cam kemik hastalığının kesin tedavisi yok, kemik yoğunluğu artsın diye devamlı ilaç almanız gerek. Kas gücü, ortopedik destek, fizik tedavi... Bunları da söyledi mi doktorunuz? Çocukların genlerine bakıldı mı, çünkü genetik bir hastalık bu. Devamlı kolumu bacağımı kırıyorum derken o ara çocuklara kim bakar diye de mi dertlenmediniz? Benim yaşadığım yerde olsaydınız çocukların üstün yararına hemen alınırlardı sizden. Karı koca saçımız beyazladı çocukların eğitim sağlık beslenme üst baş... masraflarına yetişmeye. 16-18 yaşlarına geldiler hala bize bir şey olursa çocuklarım ne yapar korkusu taşıyorum. Sizinki gibi hastalığım olsa bir çocuk o da korka korka, maddi garantisini hazırlar yapardım, sonra da bilinen tüm doğum kontrol yöntemlerini uygulardım. Kimsenin kimseyi aç sefil yaşatmaya hakkı yok.
Bu adamdan bir çocuk yapayım bizi bırakıp gitmesin diyerek mi yaptınız 3. çocuğu? Benimsemek bakmak zorunda diye neye dayanarak yazıyorsunuz? Bak adam arkasını dönmüş gitmiş, kanun bile başka babadan olma çocuğa bakmak zorunda değil diyor. Çözüm bakkala yazdırmak değil, çocukları düzenli bakılıp beslenecekleri yere vermek. Yazık zaten genetik hastalık riski taşıyorlar bir de üstüne yetersiz besleniyorlar.