• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşelim mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
YA sen cam kemik hastası olup nasıl 3 kere doğurdun?
Özelden size attım hanımefendi alın bakın e nabızmıda atarım kaç ay içinde kaç kere kolum bacağım kırıldı ben onun bunun gibi yalancı ınsan yasa bahanesi insan değilim

Anne veya baba cam kemik hastalık genini taşıyorsa, gebelikte bebeğe geçme olasılığı vardır. Çocuklara da hastalık geçebilir, yazıyor. Hasta insan bu riski neden alır bilmem. bilen varsa beri gelsin...

Ufacık şeyde kolum bacağım kırılıyo ufak bi darbede hamileyken hiç öyle bişi yaşamadım küçüklüğümden beri böyle bu düşsem ya catlıyo ya kırılıyo e nabızımda hepsi var zaten bir ay içinde iki kere kırıldı ayağım

Özelden size attım hanımefendi alın bakın e nabızmıda atarım kaç ay içinde kaç kere kolum bacağım kırıldı ben onun bunun gibi yalancı ınsan yasa bahanesi insan değilim
Ya gördüm gayet kilolu bi kadınsın önce cam kemik sonra kemiklerim güçsüz. Cam kemik ne yaz bak öyleysen de çoxullarına geçebilir bile bile yine doğur eksik kalma.

Anne veya baba cam kemik hastalık genini taşıyorsa, gebelikte bebeğe geçme olasılığı vardır. Çocuklara da hastalık geçebilir, yazıyor. Hasta insan bu riski neden alır bilmem. bilen varsa beri gelsin...
Çocuklarımda yok Allah’a şükür hiç öyle bişi yaşamadılar

Cam kemik falan değil

Ya gördüm gayet kilolu bi kadınsın önce cam kemik sonra kemiklerim güçsüz. Cam kemik ne yaz bak öyleysen de çoxullarına geçebilir bile bile yine doğur eksik kalma.
Yazdıkça yaziyor ya

Yani kısaca bunları anlatmaktaki amacın ne bacım? bence sen sadede gel...

Kilolu olmakla cam kemiğin ne alakası var siz insanı rencide etmekten başka bişi bilmiyo musunuz hanımefendi özeldemde aynı şeyleri yazıyorsunuz ben size rahtszlığımı söyledim çocuklarımda böyle bişi yaşamadım sadece bende var bu birol basiç diye ortapedi doktoru can kemiği rahatsızlığı kemikler zayıf olduğu için sürekli kılır çatlar dedi ben doktor değilim doktorun dediğini söylüyorum

kendi evladı gibi benimser bunu anlatmak istedim
Gibi ne demek? Kendi evladı yazmadınız değil mi, gibi yazdınız. Adam çekmiş gitmiş, kendi çocuğunu gözü görmemiş sizinkileri hiç düşünmez. Tek maaşla 3 çocuk ve biri bebek olduğu için çalışmayan eş. Nasıl yetirsin yetiştirsin? Bakkala ömür boyu mu yazdıracaksınız, birikti ödeyin derse ne yapacaksınız? Günü yaşıyorsunuz, olmayan parayla alışveriş yapıyorsunuz. Bugün bakkaldan aldınız da haftaya garantiniz var mı? Kusura bakmayın siz plansız hesapsız doğurup durmuşsunuz. Çalışıp az da olsa birikim yapmalıydınız. Temizlik bakıcılık tezgahtarlık devamlı düzenli işiniz olmalıydı. Sığınma evi sonrası nasıl o eve dönüp o adamla beraber olup bir çocuk daha yaptınız? Olmuş artık tamam da adam bugün gelse barışsanız bir çocuk daha geliverir. Sizinkileri bırak kendi kanundan canından olanı da bırakmış gitmiş. Oğlunuz 2 yaşında el kadarken şiddete bıçaklanmaya şahit olmuş. Keşke o zaman verseydiniz yurda. En azından başka çocuk yapmadan boşanır iş güç sahibi olur sonra geri alırdınız. Eninde sonunda yapılacak şey belli, çok üzücü maalesef ama geçici de olsa yurda vermeniz gerekecek, çocukların bakıma beslenmeye düzene ihtiyaçları var. Dertleşmenin size faydası var mı, yol belli köy belli.

Ya yardım nasıl gelmiyor ben anlamıyorum burada muhtarlığın önüne her gün ihtiyaç sahiplerine ekmek geliyor muhtara bildirince yakıt yardımı başka yardımlar geliyor kırtasiye yardımı alanlar oldu bu sene onları duydum ciddi anlamda yardım geliyor nasıl anlatan kişiye gelmemiş anlamadım

Kilolu olmakla cam kemiğin ne alakası var siz insanı rencide etmekten başka bişi bilmiyo musunuz hanımefendi özeldemde aynı şeyleri yazıyorsunuz ben size rahtszlığımı söyledim çocuklarımda böyle bişi yaşamadım sadece bende var bu birol basiç diye ortapedi doktoru can kemiği rahatsızlığı kemikler zayıf olduğu için sürekli kılır çatlar dedi ben doktor değilim doktorun dediğini söylüyorum
googlea bi yaz cam kemik diye

kaymakamlıklar belediyeler her yer şimdi yardım ediyor. sosyal hizmetler var. yardım isteyene kaymakamlıklarda çeşitli bölümler var, o bölümler bakıyor. durumunu araştırırlar yardım ederler ihtiyacın varsa. biz ne yapalım?

Ya yardım nasıl gelmiyor ben anlamıyorum burada muhtarlığın önüne her gün ihtiyaç sahiplerine ekmek geliyor muhtara bildirince yakıt yardımı başka yardımlar geliyor kırtasiye yardımı alanlar oldu bu sene onları duydum ciddi anlamda yardım geliyor nasıl anlatan kişiye gelmemiş anlamadım
Kocası belediyede çalışıyormuş. İcralıklar

Muhtar yakınsa bi sorun eşiniz sigortalı olunca verilmiyo başvurularım var e devletimde bi kızılaydan erzak yardımı geldi oda orda çalışan çiçek ablam yaptı sosyal hizmetler yardımlaşma vermiyo yardımlaşma olan yardımımı bile kesti

Engelli raporun yok mu? Cocuklarin sağlıklı mi? Cam kemik nasil 3 çocuk yapiyor ya bırak. Üvey babam tecavüze kalktı yazmışsın her şey de senin başına gelmiş hikaye yaziyorsun bence.

Engelli raporun yok mu? Cocuklarin sağlıklı mi? Cam kemik nasil 3 çocuk yapiyor ya bırak. Üvey babam tecavüze kalktı yazmışsın her şey de senin başına gelmiş hikaye yaziyorsun bence.
Engelli raporun yok mu? Cocuklarin sağlıklı mi? Cam kemik nasil 3 çocuk yapiyor ya bırak. Üvey babam tecavüze kalktı yazmışsın her şey de senin başına gelmiş hikaye
Hikaye mi ya burda kaç tane beni tanıyan ablam var hepsinde herşeyim bilgisi kanıtı var inanmıyorsanız yorum yapmayın hikaye geliyormuş ya size hiç bişi diyemiyorum artık Allah var Allah yar

Engelli değilim engelli raporum yok ufacık darbede kolum bacağım kırılıyo sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X