Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim Allah sendende razi olsun. Sorun degil ben okurum okumayan olursa. Ama tabi amacimiz farkli agizlarla dua etmek kimin duasi kabul olur bilinmez.Canim benim yerime okudugun icn Allah razi olsun 9. Arkadas hakkini helal etsin aklimdan cikmis haftasonuna denk gelince10. Arkadas icn 77 adet okudum Allah kabul etsin
Okudum.10.ArkadaşSealand için okuyoruz
elfce92
ebruli--
feraheymen okudu
Nara87 okudu
@damla22 okudu
herounchained okudu
@poeticcry okudu
Amor-a
Gooseberry
Sealand
B Berlinay okudu
suleeeem
@mustafabusra okudu
Tamam canim ben senin yerine okurum.canım ben özel gününmdeyim. cuma gününe kadar okuma yapamayacağım malesef
Allah razı olsun canım. Rabbim gönlündeki duanı hayırlısı ile kabul etsin İnşallah :)Tamam canim ben senin yerine okurum.
ALLAH senden de razi olsun canimm aminn insallah :) Rabbim kimin gonlunden ne geciyorsa kabul etsin insallahAllah razı olsun canım. Rabbim gönlündeki duanı hayırlısı ile kabul etsin İnşallah :)
Canim suanda liste kapali 3 kisinin duasi kaldi onlar bitince yeni listeye katilabilirsnarkadaşlar merhaba bir kaç gün öncede yazmıştım ama görmediniz sanırım benide listeye ekler misiniz ?