• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertler derya olmus..

Zaten eşime dert yansam da bisry değişmiyor ki adam konu ailesi olunca ağzını açmıyor. Su anlattığım olayların hiç birinde eşim arkamda olmadi
Benim esimde durmamisti ben kiyameti kopardim ayrilma noktasina geldik benim icin canini vericek insan aolesinin gaxiyla giki xcikmadi bende aolemin yanina 1 ay kafa dinlemeye gittim
Oladar ozlemiski yoklugumu anlayip ozur diledi. Simdi sorunlarimi alttan alttan laf sokarak hallediyorum esimede ailesni cok sevdogimi ve ve beni uzduklerini soylerek acitasyon yapiyom baska turlusu olmuyor

Benim esimde durmamisti ben kiyameti kopardim ayrilma noktasina geldik benim icin canini vericek insan aolesinin gaxiyla giki xcikmadi bende aolemin yanina 1 ay kafa dinlemeye gittim
Oladar ozlemiski yoklugumu anlayip ozur diledi. Simdi sorunlarimi alttan alttan laf sokarak hallediyorum esimede ailesni cok sevdogimi ve ve beni uzduklerini soylerek acitasyon yapiyom baska turlusu olmuyor

Bizde iki defa ayrılık noktasina geldik pişmanım hemen döndüğüme keşke surtseymisim burnunu biraz. Anlamıyorum ailesinin derdini inan ki

ısrarla görüşme çabası niye? bi de neden eşin arada körü vazifesi görmüyor?

Vallaha ne bileyim kalabalik bi aile ortamından çıktım şimdi etrafta kimse olmayinca üzülüyorum. Gidip geleyim diyorum sadece benim tarafimla olmuyo. Esim de diyor sen elinden geleni yaptın diye ama yine de ailesini korumaktan vazgecmiyor

Ayyyy böyle karakter yoksunu şirret insanların evliliklere müdahale etmesine sinir oluyorum.Asla karıştırmam asla.Benimkide karışmak hatta sizi ben yönetmeliyim dedi.Hoppp dedim dur bakalım orda sen kimsin.Kimse benim evime evliliğime çocuğuma kısaca hiçbirşeyime karışamaz,karıştırtmam.

Ah bi beni arasa bende bu defa acacam agzimi yumacam gözümü. Beni aramadı ama. Sabrim kalmadi artık

Bizde iki defa ayrılık noktasina geldik pişmanım hemen döndüğüme keşke surtseymisim burnunu biraz. Anlamıyorum ailesinin derdini inan ki
Esimiz arkamizda durmadan inanin daha cok uzerimize gelecekler. Egerki her ne olursa yuvani dagitmak istemiyorsan. Esinin ailesine karsi saygili ol, genel olarak iyi ve mesafeli davran her gel dediklerinde tamam deme mesala isim var de yorgunum de e bunu da esine siyaket olarak yansitamazlarya. Egerki yansitllat esine hasta olmasan bile hastaymissin gibi davran ailesini sevmesen bile seviyormus gibi davran o da zamabla neyin ne olduginu anlar. Sen sadece esinin gözünde iyi gorun gerisi olur. Gorumcene gelicek olursak her gittigin yere cagirma fazla sohbetlerine girme azicik sert durki senden cekinicek mesafe birak. Mesela ben cok cana yakin sohbetli insanim saun gorumcelerimin yaninda hem onlardan korkmadigimi ve rahat oldugumu hissettiriyorum hemde benimle laf dalasina girerlerse agizlarinin payini verecegimi biliyorlwr. Yapabilecekleri tek sey ailesini doldurup benim uzerime salmak nekadar iyi olsak da bunu basariyorlar. Yeri geldimi ailesine de guzel bi sekilde lafini sok
Ben yeri geldigi zaman kendimi ifade edemesem de sussamda aradan aylar bile gecse sakayla karisik lafimi sokarim. Inan evlilik beni cok degistirdi. Onceden insanlara bana zarar verdiklerinde mesafe koyamazdim laf bile soksalar kirmamak adina susardim. Simdi gozumu actim. Sende benim gibi davran inan baska caremiz yok baska fikirde uretemiyorum

Back