- 8 Ekim 2017
- 273
- 383
- 103
- Konu Sahibi pazenpelerinliperi
-
disarida fast food restorant vs heryerde yemek yiyebilen kokorec vs gordugunde affetmeyen biri komsunun getirdigi asureyi cope atti anlam veremedim bi kac kez daha farkli kisilerde boyle komsudan gelen asurenin yenmedigi durumlarla karsilasmistim sebebi nedir anlayamadim bilen varsa soylesin.
komsudan gelen diger yemekleri kabul edip asureyi yememek cok enteresan geliyor.
Bende dışarda yerim,komşudan geleni yemem genelde tanımıyorsam. Tanıyorsam ve haz etmiyorsam da yemem. Benim aklıma başka bir şey geldi ama.... anlayan anlamıştır. Eğer bu amaçla çöpe attıysa çok ayıp etmiş, bir kaç kişi tanıyorum bu şekilde.disarida fast food restorant vs heryerde yemek yiyebilen kokorec vs gordugunde affetmeyen biri komsunun getirdigi asureyi cope atti anlam veremedim bi kac kez daha farkli kisilerde boyle komsudan gelen asurenin yenmedigi durumlarla karsilasmistim sebebi nedir anlayamadim bilen varsa soylesin.
komsudan gelen diger yemekleri kabul edip asureyi yememek cok enteresan geliyor.
Her şeyi güzel yapıp aşureyi yapamıyorsa o kişi ondan öyle yapmış olabilir ama ben de yemekleri asla dokemiyorum.disarida fast food restorant vs heryerde yemek yiyebilen kokorec vs gordugunde affetmeyen biri komsunun getirdigi asureyi cope atti anlam veremedim bi kac kez daha farkli kisilerde boyle komsudan gelen asurenin yenmedigi durumlarla karsilasmistim sebebi nedir anlayamadim bilen varsa soylesin.
Bence o sebeple maalesefBende dışarda yerim,komşudan geleni yemem genelde tanımıyorsam. Tanıyorsam ve haz etmiyorsam da yemem. Benim aklıma başka bir şey geldi ama.... anlayan anlamıştır. Eğer bu amaçla çöpe attıysa çok ayıp etmiş, bir kaç kişi tanıyorum bu şekilde.
Ne amaç olduğunu bi ben mi anlamadım?Bende dışarda yerim,komşudan geleni yemem genelde tanımıyorsam. Tanıyorsam ve haz etmiyorsam da yemem. Benim aklıma başka bir şey geldi ama.... anlayan anlamıştır. Eğer bu amaçla çöpe attıysa çok ayıp etmiş, bir kaç kişi tanıyorum bu şekilde.
O sebepten olmaya da bilir ben aşure hiç sevemiyorum ama helvaya ve lokmaya bayılırım üçünün de maneviyatı benzer aslında amaç olarakBende dışarda yerim,komşudan geleni yemem genelde tanımıyorsam. Tanıyorsam ve haz etmiyorsam da yemem. Benim aklıma başka bir şey geldi ama.... anlayan anlamıştır. Eğer bu amaçla çöpe attıysa çok ayıp etmiş, bir kaç kişi tanıyorum bu şekilde.
valla bana da demedi direkt basti cope dur ben yerim bile diyemedimSiz yeseydiniz madem cope atilacagina..
Büyüden korkuyo olabilirdisarida fast food restorant vs heryerde yemek yiyebilen kokorec vs gordugunde affetmeyen biri komsunun getirdigi asureyi cope atti anlam veremedim bi kac kez daha farkli kisilerde boyle komsudan gelen asurenin yenmedigi durumlarla karsilasmistim sebebi nedir anlayamadim bilen varsa soylesin.
biri bana da soylesinO sebepten olmaya da bilir ben aşure hiç sevemiyorum ama helvaya ve lokmaya bayılırım üçünün de maneviyatı benzer aslında amaç olarak
dünya çok korkunç bir yer gerçektenBüyüden korkuyo olabilir
Helva ve lokma,asure kadar değil. Direkt çöpe atması bence bu nedenle olduğunu gösteriyor. BilemedimO sebepten olmaya da bilir ben aşure hiç sevemiyorum ama helvaya ve lokmaya bayılırım üçünün de maneviyatı benzer aslında amaç olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?