Dert demeyelim.. hediye icin fikir danisma

acilservis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
66
23
88
Merhaba arkadaslar 1 ocak esimin dogum gunu. Hersene ayni sorun esime ne alacagimi bilemiyorum.. en kolay kullanisli sey kiyafet ayakkabidir kendi bile secemiyo asla begenmez cok az kiyafeti var hep ayni renk ve modeli giyiyo oyuzden alamam sevgiliyken almistim hep geri veriyodu bnde erkek kardesime veriyodum. Evlendikten sonra ilk yil telefon aldim gecen senede parfum spor cantasi gibi eksiklerini aldim. Bu sene ne alicam yine cikmaza dustum. Takim tutkusu yok tras makinasi falan var tasinabilir batarya gecen sene annemler aldi oyuna falan duskunlugu yok bi hobisi falanda yok akil akildan ustundur onerisi olan varmi?
Iyi geceler..

güzel her zaman giyebileceği düz bir kazak alabilirsiniz. illa hediye almak zorunda da değilsiniz. evde güzel bir akşam yemeği hazırlayabilirsiniz.

saat, evcil haycan hobisi olmus olur.

bence de kemer ve cüzdan

Takım taraftar mont alabilirsin takım tutkusu varsa
Cüzdan alabilirsin
Classic giyiniyorsa iş yeri için falan kol düğmesi alabilirsin kişiye ozel

Alınan hediyeyi geri vermek çok saygısızca bir davranış, üzgünüm. Böyle birine hediye falan almam. Çok istiyorsanız bir yere yemeğe götürebilirsiniz ya da evde güzel bir sofra kurabilirsiniz. En azından harcadığınız paraya, emeğe değsin. O kadar özene bezene seçtiğim hediyelerin "Ben bunu istemem yaa" diye geri verilmesi çok kalp kırıcı olurdu benim için.

Valla eşin de pek renkli kişilikmiş:) hobisi yok, sporla arası yok, giyimi aynı tarzda. Çok zor. Eğer masa başı işi varsa ikinizin fotolarından oluşan bir masa takvimi yaptır. Kendi fotosundan da bardak altlığı yeter ona bence. Bunlardı da geri çeviremez en azından utanır.

Hediyeyi geri veren nezaketten yoksun duygusuz adamları hep böyle siz şımartıyorsunuz işte kusura bakmayın

C...sepeti.com diye bir yer var internette oraya bakin guzel seyler var..

Ben esime ordan isiyle ilgili bir kupa bardak ve esim tesbih meraklisi oldugu icin ucunda ikimizin baş harfleri olan bir tesbih almistim ama is yerine gondermistim cok şaşırmıştı.

Ben olsam almam hediyeyi begenmeyip geri vereni de ilk defa duyuyorum.O neler aliyor bu kadar kafa patlatiyor mu?

Böyle günlerde ben genelde ona özel bişeyler yaparim.kendisini daha da özel hissettirecek.mesela geçen sene doğum gününde sevdiği yemek ve pastalar yaptim.güzel bir masa kurdum.yemekten sonra telefonları kapattık.film izledik.masaj sever eşim onun için masaj yağı almıştımdeodorant,traş kolonyasi ve şu kendini kaşımak için tahta oluyor ya tırmık diyorum ben ondan aldım ihtiyaç olan şeylerdi hediyelerim.ama çok güzel bir gündü çok mutlu olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…