Dert değil fikir almak istiyorum

Çok teşekkür ederim. Eşimin ailesini seviyorum. 7 sene altlı üstlü oturduk. Arada sürtüşsekte her ailede olacak şeyler yani. Birinci evi çok begendim ama alt kat ısınmaz şöyle böyle dedikleri için ikinci ile arasında kaldım yoksa 1 eve girer girmez içim ısındı. Kafamı karıştıranlardan biride kayınvalidem alt kat kızım napcan diyor. git bi kurtulımmı demek istiyorki:halay:

Gelinin uzaklaşmasını isteyen kv rüya gibi :D

Benimde 1katti ve kuzey vepheydi gunes girmiyodu isinamadik hic uzerinede hirsiz girince ciktimda kurtuldum satip baska ev alma sansiniz yokmu

Benimde 1katti ve kuzey vepheydi gunes girmiyodu isinamadik hic uzerinede hirsiz girince ciktimda kurtuldum satip baska ev alma sansiniz yokmu
Bu iki ev arasında karar vermem gerekiyor iş karşılıgı alacagı için . Valla hırsız olayını hiç düşünmemiştim. Allah korusun sizede geçmiş olsun

Bu iki ev arasında karar vermem gerekiyor iş karşılıgı alacagı için . Valla hırsız olayını hiç düşünmemiştim. Allah korusun sizede geçmiş olsun
Saol canim demir parmaklik falan yaptirirsan olabilir ev sahibimiz den istedik esim vardiyali yaptirmadi ev hapishane gibi olur sikilirsiniz dedi 8 milyarlik zararim var uzerine tasinma yeni tv hirsiz psikolojisi cikmamizida isdemediler krndinizi toplayana kadar kira vermedin dediler bende durmam burda daha fazla dedim

Evde oturacak olan sizsiniz. Başkalarına çok bakma. Benim evim alt katta bn ısınma sorunu hiç yaşamadım ama su basması yaşadım 3 kere. Bi daha basarsa taşınıcam canıma yetti. Borusu patlayanın tüm suyu bizim tavanda öyle söyleyeyim sana. Hayvanların hürmetine taşınmadım diyebilirim aslında. Onlar bahçeyi seviyorlar çünkü.
Allah yardomcınız olsun. Baktınmı alt katın derdi daha fazla oluyor herhalde

Allah yardomcınız olsun. Baktınmı alt katın derdi daha fazla oluyor herhalde
Bence ara kata göre daha fazla sıkıntı her zaman. Bahçeyi seviyorsan belki oradan puan alabilir. Diğer türlü alt katta oturulmaz. Çöpü izmariti aşağı atarlar. Evi su basar. Yeri gelir rutubet olur. Ara katta bu risk yarı yarıya azalıyor.

Back
X