• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert degil aslinda soru ?

TospaAnnesi

Emir Ayaz'ın Annesi ♡
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.684
4.776
133
29
Arkadaslar merabaa oncelikle bu saate bunu soruyorum kusura bakmyin. Nette arastrrdim fakat cok eski tarihler ve tam anlamiyla cvbimi bulamdim :) merak edip grenler ya bu muui demeyin hakkinizi helal edin. Benm esim sigortali ise henuz girdi suan o yaralaniyor faka ben bebegim olsun istedigimden yarin icin randevu alfim. Benim esimin sgk.sindan yararlanmam icin birsey yapmam gerekiyormu? Otomatik yararlanilabiliyormu? Ben calismiyorum. Buarada konuyu yanlis yere actimsa coookk ozur dilerm :-)

O yararlanmaya başladıysa sende yararlananilirsın bence bişi yapman gerekmur cınku ben evlendgımızden berı esımın sgrtasndan yararlanyrum hıc bi işlm yaptrmadım :) ama sıstem degıstımı bılemıcem

O yararlanmaya başladıysa sende yararlananilirsın bence bişi yapman gerekmur cınku ben evlendgımızden berı esımın sgrtasndan yararlanyrum hıc bi işlm yaptrmadım :) ama sıstem degıstımı bılemıcem
Ayy gercektenmi cok sewndm :) uzun zamandr esimin sigortasini bekliyodum bebek icin gtmek istyorum vallahi icime su serptin allah razi olsun :)

Ilgilnhinz icin cokkk saolunnn :) aminnn@safistd canim allhim seninde yardimcin olsun :)

Evli olduğunuz taktirde sen ve çocuklarınız eşinin sigortasındzn yararlanabiliyorsunuz :)

Back
X