- Konu Sahibi bensakinim
Eşofman gecelik kot keten ve bütün çeşitlerin kapsayana pantolon denir demi yoksa eşofman pantolon değil mi kafam çok karıştı herkes farklı söylüyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorum kafa karıştırdı :)Eşofman tek olarak kullanilir benim bildiğim onun dişinda keten pantolon kumaş pantolon deriz belirtmek amacıyla ama genel adi pantolondur belirtme amaci gutmuyorsak bence bilemedimki![]()
Teşekkürler cevap için işte eski alışkanlıklar olunca eşofmana pantolon denebiliyoTdk'ya göre eşofman: Genellikle spor çalışmalarında giyilen, pamuklu veya sentetik kumaştan, iki parçalı giysi.
Yani pantolon diyemeyiz. Eşofman altı asıl doğru olanı, ama biz kısaltıp sadece eşofman diyoruz.
Eşofman densede pantolon hepsini kapsiyo mu onu mu merak ediyorum teşekkürler cevap içinpantolon cinsinden olsa da eşofman eşofmandır.alt eşofmandır.
mesela sweatshirt gibi hırka gibi üst giyeceklere de ceket diyen var bence buda yanlış
Pantul mu onu hiç duymamistimPijama altı, pijama üstü gibi... Şimdi fark ettim de pantolon ne kadar dar bir kalıp. Eskiden Fransa'da pantolonu icat ettiklerinde tek bir model ve kumaştandı galiba... Paçalı, bacakları ayak bileklerine veya ayak topuğuna kadar örten giysi düşünün, ama bir sürü formu var. Çok eksik geldi bana. Bir de pantul var. Onu ben de tam olarak çözemedim.
Pantul mu onu hiç duymamistim
Büyük ihtimal öyledirGoogledan pantul nedir yazıyorum ama pantolon olarak düzeltiyor. Sanırım pantolon demek... Ben de televizyondan falan duymuştum, bazı yörelerde kullanılıyor olabilir.
Googledan pantul nedir yazıyorum ama pantolon olarak düzeltiyor. Sanırım pantolon demek... Ben de televizyondan falan duymuştum, bazı yörelerde kullanılıyor olabilir.
Hah evet safkelebek, dediğin gibi, yanlış kullanım bir şekilde dile yerleşiyor sonradan.
üstüne basa basa aşortman diyen beden öğretmenime yanlış kullanım bu hocam diyemezdim :))