dert değil ama fikirlerinizi öğrenmek istedim

Nazli'cim..;
bak birde diger tarafi anlatiyim sana
esim sigara içmiyor...ama ben 10 sene boyunca içtim. flort donemindeyken hiç birsey demedi. nisan yaptik, aniden bana birakacaksin, içmiceksin falan filan acayip baski yapti.
guya once paket onda kalacakti, o bana verecekti.
ben bu konuda babami bile dinlemezken, sevdigim adam benim sigarama karisip, beni bu sefer sinire bogdu
inanirmisin? gizli gizli içiyorum hala...napiyim ? baktim bizim evlilik sirf bunun yuzunden bitecek...baski baski nereye kadar ??
bende ondan gizli içiyorum. ne aptalca degilmi ? ustelik bana baski yaptikça kaçtim ondan
yani anlatmak istedigim ben esinin yasadiklarini anlatiyorum
sen sagligini dusunuyorsun guzel birsey ama oyle hop dedinmi birakilmiyor meret
bak ben gizli yapiyorum, iyi birseymi ? hayir...ama anlamiyor nuh dedi peygamber demedi
sen yapma...baski yapma, tartisma yaratma, birakacaksa da yardimci ol, yaninda ol, destekçi ol
boyle baskiyla, kavgayla bu sigara mereti halledilmiyor maalesef
tecrube konusuyor...
tatliya baglayin su isi...o istemez mi saglikli olmayi, sigaraya dokunmamayi..ama herkesde sip diye birakamiyor maalesef

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız fikirleriniz için teşekkür ederim ama ben kendimi anlatamıyorum sanırım ben demiyorumkı ben onun için kilo vereceğim oda benım için sigarayı bıraksın biz işi biraz eğlenceli hale getirmek için iddaaya girdik o kadar... olay buda değil zaten bende biliyorum ne kadar üstelersem o daha fazla isteyecek çünkü insanın doğasında var bu adem babamızdan gelen yasak elmanın cazibesi..benim kırıldıgım nokta benden gizli alması deseydi belki aldım dayanamıyorum die cidden anlayışla karşılayabilirdim sonuçta 8 9 yılın alışkanlığı bi çırpıda bitirmesinide beklemiyorum zaten ben sadece beni saf yerine koymasına kırıldım..

Alışkanlıklar bir anda unutulsaydı hayat ne güzel hep değişim içinde olurduk.Sence mümkün mü?.Önce insanın beyninin bunu kabul etmesi gerek.Bu da bir çırpıda olmaz.Erkeklerin üzerine fazla gidilmez yoksa daha çok hırçınlaşırlar.Zamana bırak olumlu söz ve telkinlerinle ikna etmeye çalış.Yargılayarak değil canım.

canımmm öyle tek tek verecem desen insan yasaklara karşı herzaman savunma mekanizmasını kullanır o paketi almakla hata etmişsin keşke deseydin pakatte kaç tane varsa gün olarak belirleseydiniz o şekilde başlasaydın ama bunun kötü bir tarafı yokk yasak koyma hiçbişey için yasaklar tatlı gelirr unutmaya mutlu olmaya çalışş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…