dert değil ama fikirleriniz lazım? (resimli)

kızlar,malum anneler günü yaklaşıyor..ben ailemden uzakta yaşıyorum..annem saksı çiçeklerine bayılır.. babamla hastalık derecesinde tutkundurlar o yüzden saksı çiçeği alıcam..biraz araştırdım,, aşağıdaki 3 çiçek arasında kararsız kaldım..sizce hangisi???

Eki Görüntüle 1049910 bu minyatür mandalina ağacıymış..ve bence de çok tatlııı:))

Eki Görüntüle 1049915 bu da bir süs çiçeğiymiş... yaz boyu böyle meyveler veriomuş ama yenmiomuş... boyu 1 metreye kadar ulaşabiliomuş....

Eki Görüntüle 1049916 bu da bi saksıda 3 renkli çiçek.... bu da hoş....

siz ne diosunuz kızlar? bi el atın:)

Imm kayinvalidem bayilir ciceklere bitkilere:-D bu mandalinayi bende begendim acaba nerden bulabilirim?

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

kızlar,malum anneler günü yaklaşıyor..ben ailemden uzakta yaşıyorum..annem saksı çiçeklerine bayılır.. babamla hastalık derecesinde tutkundurlar o yüzden saksı çiçeği alıcam..biraz araştırdım,, aşağıdaki 3 çiçek arasında kararsız kaldım..sizce hangisi???

Eki Görüntüle 1049910 bu minyatür mandalina ağacıymış..ve bence de çok tatlııı:))

Eki Görüntüle 1049915 bu da bir süs çiçeğiymiş... yaz boyu böyle meyveler veriomuş ama yenmiomuş... boyu 1 metreye kadar ulaşabiliomuş....

siz ne diosunuz kızlar? bi el atın:)

1. cok güzel recel yapabılıosn bılgın olsun :)

tabiki birinci hem yenebiliyorda.hemde çok tatlıve dikkat çekiyor.çoğukimse bilmediğinden gören kişilerinde hoşuna gidiyor:)

1 1 1 1. Mandalinaya bayılırım :27: Nerede bulabileceğimi özel mesajla yazar mısınız rica etsem?

Son düzenleme:
yalnız kızlar mandalina ağacı 255 lira....:41: sizce biraz pahalı mı? yoksa annaler gününde alınabilir mi?? insanlar altın yüzük falan alıolar sonuçta dimi,abes kaçmasın:ssz:

siz ne diosunuz kızlar? bi el atın:)[/QUO

bencede minyatür mandalina:))
çok sevdim bu fikri.bu minyatür mandalinayı nerede bulabiliriz.ya da tam adnı biliyorsanız yardımcı olur musunuz bana?

evet onu gördüm aslında ama o tek dalda 3 mandalina görünümlü bişey:(((( benim resmini koyduğumun yanında çok cılız kalıo:(

evet o cılız.ama muhakkak ki büyüyecektir.tabi maddi sıkıntınız yoksa diğerini alın.
diğerinin görünümü daha zengin.
bitkilerden anlıyor belli ki anne ve babanız.o yüzden o cılız olan belli ki yeni büyümeye başlamış.bakımla çok güzel büyür diye düşünüyorum.

Back