dert değil ama fikirleriniz lazım? (resimli)

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar,malum anneler günü yaklaşıyor..ben ailemden uzakta yaşıyorum..annem saksı çiçeklerine bayılır.. babamla hastalık derecesinde tutkundurlar o yüzden saksı çiçeği alıcam..biraz araştırdım,, aşağıdaki 3 çiçek arasında kararsız kaldım..sizce hangisi???

$mandalina-agaci.jpg bu minyatür mandalina ağacıymış..ve bence de çok tatlııı:))

$2716.jpg bu da bir süs çiçeğiymiş... yaz boyu böyle meyveler veriomuş ama yenmiomuş... boyu 1 metreye kadar ulaşabiliomuş....

$24.jpg bu da bi saksıda 3 renkli çiçek.... bu da hoş....

siz ne diosunuz kızlar? bi el atın:)

Bence 3u alma. Birincisi meyve veriyor ve meyve yeniyor mu.. Birincisi eğer gerçek meyve ise çok guzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birinci secenek daha iyi bence kumkat galiba o cok faydaliymis hem c vitaminli sus bitkisini kim begenmez ki;-)

mandalinanın meyvesi yeniliyor sanırım.... bilemiyorum.... hep küçük kalıosa güzel..ama büyüyorsa ..bizim balkonda limon ve elma ağacı var zaten..balkon çöker:9::9:

mandalinanın meyvesi yeniliyor sanırım.... bilemiyorum.... hep küçük kalıosa güzel..ama büyüyorsa ..bizim balkonda limon ve elma ağacı var zaten..balkon çöker:9::9:

Buyumez canim kabuguyla yeniliyor tatlilara aromada veriyor gorselligide var zaten hemde siradisi bir hediye olur anneler sever cok fonksiyonlu seyleri:-)

valla ne yalan söyliim ben de 1. i düşünüorum ama işte büyümesinden korkuorum... dediğiniz gibi büyümüyorsa iyiymiş:))) sevdim ben bunu:))) yanına bir de "hacışerif"in sitesinden çikolata,tatlı vs. bişeyler ayarladım mı olur bence bu iş:))) sizce?

Son düzenleme:
valla ne yalan söyliim ben de 1. i düşünüorum ama işte büyümesinden korkuorum... dediğiniz gibi büyümüyorsa iyiymiş:))) sevdim ben bunu:))) yanına bir de "hacışerif"in sitesinden çikolata,tatlı vs. bişeyler ayarladım mı olur bence bu iş:))) sizce?

Gayet hoş olur 1. yi çok beğendim bende güzel düşünmüşsünüz :))

Son düzenleme:
kızlar,malum anneler günü yaklaşıyor..ben ailemden uzakta yaşıyorum..annem saksı çiçeklerine bayılır.. babamla hastalık derecesinde tutkundurlar o yüzden saksı çiçeği alıcam..biraz araştırdım,, aşağıdaki 3 çiçek arasında kararsız kaldım..sizce hangisi???

Eki Görüntüle 1049910 bu minyatür mandalina ağacıymış..ve bence de çok tatlııı:))

Eki Görüntüle 1049915 bu da bir süs çiçeğiymiş... yaz boyu böyle meyveler veriomuş ama yenmiomuş... boyu 1 metreye kadar ulaşabiliomuş....

Eki Görüntüle 1049916 bu da bi saksıda 3 renkli çiçek.... bu da hoş....

siz ne diosunuz kızlar? bi el atın:)

Anneler günü için bende saksı çiçek düşünüyordum çok güzel oldu bu konu =) Kesinlikle mandalina :31: Hazır bu konu varken ben açmayayım başka varmı annelere uygun meyvesiz çiçekler :31:

Back