Dert değil ama fikir istiyorum :)

pembeguvercin123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
36
14
Bayanlar Damat bohcasına neler konulur ?
Sizler neler koydunuz?
Nişanlım bakımlı bir erkek neler alabilirim ?
Ben birazda dolu bir bohca hazırlamak istiyorum.
Sizin yörenizde adetleriniz de neler var fikir alabilirim :)

Sizler neler koydunuz?
İhtiyaç olabilecek ve bir köşeye atılmayacak kullanılacak herşey olabilir.
Ek:
Kullandığı parfüm neyse ya da hangisini beğenirse,
Güzel pamuklu pijama (röpteşembır kullanılmıyor),
Ev terliği,
Bir gömlek hırka vb,
The body shop tarzı yerlerde kutulu banyo traş vs setler oluyor onlardan olabilir.
Aklıma bunlar geldi. Ama şemsiye ve tırnak makası falan da koyan arkadaşım olmuştu:)

Her yörenin farklı oluyor. Bi büyüğünüzden yardım alsanız?
Genelde bornoz, pijama, çamaşır, çorap, bi de nişanlınızın aile büyüklerine bişeyler alınıyor.

Pijama terlik parfum falan onlar standart zaten.

Yani evlendikten sonra sana da lazım olacak tırnak makası, torpu ,el kremi, ayak kremi vb şeyler koyabilirsin. Bornoz takımı, lif vs olabilir.

Aklıma farklı olarak elektrikli tras aleti geldi.

semsiye mi? cok ilginc. Koymaktaki amac neymis? :)

iç çamasırı, corap, havlu, lif, gömlek, pantolon, terlik, parfum, tras takımı&losyon vs, dis macunu&fırcası, tırnak makası, krem, tarak ay daha var aldıklarım ama aklıma gelmedi

Bohça yapmak kalkmadı daha ya senin aldığını o beğenmez onun aldığını sen beğenmezsin. Tabi aileler istedi mi zoraki oluyor
Genel olarak bohçaya bornoz, terlik, pijama takımı, iç çamaşır, gömlek pantolon, lif, çorap, parfüm, roll-on, diş macunu, tıraş köpüğü ve losyon konuluyor.

Sizler neler koydunuz?
Bizde de adettir ama biz yapmadık ben bohcaya konulacak her şeyi alıp evimize erken koydum biz evimizi erken hallettik o evde yaşamaya başladı ben de öyle yaptım
-Pijama takımları ( kalın, ince ,uzun kollu ,kısa kollu)
-Ev terliği
-Parfüm
-Tıraş sonrası özel nemlendirici kremler
-Vücut tüyleri için özel bir epilator erkekler için olanları var
-İç çamaşırları

Bir buçuk yıl oldu bunları hatırlıyorum.
Annem illede damat evine verilmesi lazım dedi ben de bizim evimiz var eşime aldığım şeyleri niye damat evine birakiyim napicaklar benim eşime aldığım iç çamaşırını görüp zaten bizim evimize gelicek demiştim ama kv ve kp de kıyafet vs almıştım onları kendilerine verdim ama damat bohcasini evimize götürüp koydum daha düğün olmadan çıkardım yerleştirdim kullansın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…