• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil ama danışmak istedim

6 ay oldu ama geç gönderiyolar bazen,öyle yapıcamda çaya hiç gelmeyen bi hoca var onu nasıl yapıcam

yahu bolum baskani yada sekreter yada danisman hocan akil etmistir zaten belki herkesin haberi bile yoktur sadece kucuk bir nezaket gosterisi o kadar abartma bence.

Araştırma görevlisi olmak böyle birşey oluyor demekki :-) ipten çöpten her şey için konu açıp araştırma yapmak.
Eşinin hayatını hatta beynini didiklemek. :-)

Mrb hanımlar
Aslında işe başlayalı baya oldu ama bugün bana bi çiçek geldi benim bölümümden ama kim kim toplanıp aldılar çiçeği bilmiyorum sadece bölümün adı yazıyo sizce teker teker herkese teşekkür mü ediyim nasıl yapiyim şaşırdım
Bu arada bilmeyenler için bi ünide araş. görevlisi olarak işe başladım
toplu bir teşekkür maili at :D

Hergün bir yeni konu diye and mı içtin Elif
Tabi ki teşekkür etmelisin, kim kim aldı önce bi listesini verin sadece o kişilere teşekkür ederim diyemeyeceğin için

6 ay oldu ama geç gönderiyolar bazen,öyle yapıcamda çaya hiç gelmeyen bi hoca var onu nasıl yapıcam

Onu da boşver

Başka zaman da geçen çiçek geldi çok hoştu beğendim vs der geçersin

Yalnız çiçek bu 6 ay sonra gönderilmez ki ilginç yani başka bir şey mi kutluyorlar acaba

Salla gitsin kuzum, hani para toplar mucevher altin vs alirlar tamam anlarim
Ama cicek iste
Isin hayirli olsun tekrar, cicek de cok gec gelmis beeeh:KK66:
Saol canım
Neyse ben yine bi sekretere sorayım:)
Onu da boşver

Başka zaman da geçen çiçek geldi çok hoştu beğendim vs der geçersin

Yalnız çiçek bu 6 ay sonra gönderilmez ki ilginç yani başka bir şey mi kutluyorlar acaba
Başka bi sebep yokki çiçek göndrmek için gerçekten garip ama hayırlı olsun içindir

Oldun ama aslına akarsan buda bir dert ne yapacağını bilememek yani:)

Yani senin bakis acindan bakarsak oylede, suraya actigin konularin bir cogu sanki bu kiz hic mi insan icine cikmamis , hic mi toplum genel kurallarindan haberi yok dedirtiyor yani bizlere. Normal hayatin icindeki normal rutin seyleri bile kendine dert ediyorsun bu kadar kasma bence.

Yani senin bakis acindan bakarsak oylede, suraya actigin konularin bir cogu sanki bu kiz hic mi insan icine cikmamis , hic mi toplum genel kurallarindan haberi yok dedirtiyor yani bizlere. Normal hayatin icindeki normal rutin seyleri bile kendine dert ediyorsun bu kadar kasma bence.
Öyleyim ben kasıyorum işte titizim biraz en ufak bişeyi dert ediyorum elimde değil ki iradem dışında gerçekleşiyo
Bide hala yeni sayılırım neyi nasıl yapıyolar burda bilmiyorum

Yollayan , yollamayan her kimse çay sohbetinde toplu teşekkür edersiniz.
Yok biri gelmiyor v.s diye düşünmeye gerek yok. Gelmiyorsa duymaz hepsi bu.

Back
X