• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil ama danışmak istedim

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Mrb hanımlar
Aslında işe başlayalı baya oldu ama bugün bana bi çiçek geldi benim bölümümden ama kim kim toplanıp aldılar çiçeği bilmiyorum sadece bölümün adı yazıyo sizce teker teker herkese teşekkür mü ediyim nasıl yapiyim şaşırdım
Bu arada bilmeyenler için bi ünide araş. görevlisi olarak işe başladım

yok bişey söyleme hangi birine söylicen lafı geçerse teşekkür edersin.

ben düğünde altın yollayanlara bile gidip teşekkür etmedim para toplayıp takanlar vardı hangi birine gitcem diye düşündüm salladım.

bölümde kaç kişisiniz ki elif??hani çok kalabalıksa mail atılabilir.yoksa tek tek teşekkür edilir.

İyiki eşine bu şekilde toplanıp çiçek almamışlar şimdi kimler vardı bu işin içinde diye tek tek araştırıp deliye dönerek konu açıyor olurdun.:halay:ben konu başlığını görünce öyle birşey sandim))
Soruna gelince bence özel olarak gidip tek tek teşekkür etme..karşılaştığında çiçekler çok güzeldi teşekkürler dersin olur biter..

Beraber yemeğe çıkıyorsanız orada toplu olarak teşekkür edebilirsin ya da sosyal hesap kullanıyorsanız çiçeklerle resmini çekip altına da gönderenlere ithafen anlamlı bir not yazabilirsin

İyiki eşine bu şekilde toplanıp çiçek almamışlar şimdi kimler vardı bu işin içinde diye tek tek araştırıp deliye dönerek konu açıyor olurdun.:halay:ben konu başlığını görünce öyle birşey sandim))
Soruna gelince bence özel olarak gidip tek tek teşekkür etme..karşılaştığında çiçekler çok güzeldi teşekkürler dersin olur biter..
Bi kız var benim sevmediğim oda yard doç oldu eşim ona çiçek gönderdimi dye mrk etmiyo değilim yani:)
Öyle yapayım da toplandıklarında herkes olmuyo ki

Toplanıp almışlardır ama illaki katılnayan olmuştur
katılmayan varsa da bilmene imkan yok..bu durumda eleme yapamazsın..aşağıda ceyz güzel yazmış bence de mantıklı..
ya da şöyle yapabilrisin,daha yakın gördüğün biri varsa,bu durumda ne yapılıyor diye sorabilrisin..hani her yeni gelene yapılıyordur mutlaka..

Askında buradaki sorun kimin alıp kimin almadığı çünkü ben katılmayan birine tşk etsem komik bi durum olur heralde
Mesela çay saatinde çoğu geliyo ana bi hoca var o hiç gelmiyo oda katıldı mı katılmadı mı bilmiyorum

Bi kız var benim sevmediğim oda yard doç oldu eşim ona çiçek gönderdimi dye mrk etmiyo değilim yani:)
Öyle yapayım da toplandıklarında herkes olmuyo ki
Hahahaha nasılda öğrendik seni:-)
Çok önemli değil herkese ayrı ayrı teşekkür etmek aslında. .fırsat yakalarsan edersin.

Mrb hanımlar
Aslında işe başlayalı baya oldu ama bugün bana bi çiçek geldi benim bölümümden ama kim kim toplanıp aldılar çiçeği bilmiyorum sadece bölümün adı yazıyo sizce teker teker herkese teşekkür mü ediyim nasıl yapiyim şaşırdım
Bu arada bilmeyenler için bi ünide araş. görevlisi olarak işe başladım

Ilginc 1 yildam fazla olmadi mi sen gireli ? Sizin bolumden geldigine eminsen cay saatinde topluca cicek icin tesekkur ederim der gecersin kapi kapi dolasacak halin yok.

Ilginc 1 yildam fazla olmadi mi sen gireli ? Sizin bolumden geldigine eminsen cay saatinde topluca cicek icin tesekkur ederim der gecersin kapi kapi dolasacak halin yok.
6 ay oldu ama geç gönderiyolar bazen,öyle yapıcamda çaya hiç gelmeyen bi hoca var onu nasıl yapıcam

Back
X