dedesinin ölümünden sonra erkek arkadaşıyla görüşmesinde bir sakınca görmezdim tabi .sonuçta üzüntüsünü paylaşabilir ve acısı hafifler.ama ev ayarlama işi vefat öncesi yada sonrası çok yanlış.bence arkadaşınla konuşup aklını başına toplamasını söylemelisin.onun üzüntülü halinden faydalanmak isteyebilir arkadaşı ve sonradan pişman olacağı yanlışlar yapabilir.daha çok gençsiniz.birbirinizi kollayın.madem arkadaşsınız.sadece ayıplamakla iş bitmiyor
insanların acı hissine gösterdiği tepki farklı olabilir,bence arkadaşın yaşı gereği (ki; çok küçük) kendini rahatlatmak adına böle bişi tercih etmiş olabilir .ew konususuna gelince ille bişi yaptığı yada yapacağı anlamına gelmiyor.belki sadece sewgilisinin omuzunda ağlamıştır.yadırgamanı anlamadım ön yargılısın bence..
arkadaşlar anlamıyorum.. ev ayarlamak illa sevişmek anlamına mı geliyo?
yani birlikte konusabilcekleri bir eve ihtiyacları olamazmı?
bilmeden günah alıyo olmayalım sakın..
Belkide sevgilisinden güç destek almak istiyordur. Benimde bekarken ve halada öyle en acı günlerimde üzüntülü dönemlerimde eşimin yanında alırdım soluğu. O bana inanılmaz destek ve şefkat verirdi. Bunun neresi kötü anlamadım. Sevgili demek bi tek iyi vakit geçirip öpüşüp koklaşmak demek değilki... Bence bu konuyu bir daha gözden geçir.
Bilmeden konuşmak kolaydır.
Ben bunda ayıplanıcak yada kınanıcak birşey bulamıyorum..
Msjlaştığında yada görüştüğünde eğleniyor anlamına gelmemeli bu sonuçta msjlarda yada görüşüldüğünde ne konuşulduğunu bilmiyorsunuz..
Erkek arkadaşıyla konuşarak üzüntüsünü sıkıntısını paylaşıyor olabilir.... Ki bu durumda zaten başka ne olabilir ki?
"birde çok bulusmak istedigini bir ev ayarlasınlar orada bulusalım dediğini diğer arkadasımdan öğrendim"İşte böyle şeylerde bana garip geliyor..Garip olan kısmı nedir biliyormusunuz?Bazı sözler kulaktan kulağa dolaşırken şekil değiştirir.... O kişinin ağzından duymadığınız şeylere pek inanmamak lazım..yoksa bölee dilden dile dolaşır gider lafın sonu nasıl anlaşılır bilmem :)Umarım demek istediğimi anlamışınızdır fazla söze gerek yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?