Dert değil ama bir türlü anlayamadım neden?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
598
37
Birşey çok dikkatimi çekti.
Evlilik programına çıkar, hemen bir bakarım fan sayfası açarlar. Biri sürekli foto paylaşır saçma sapan sürekli kendini çeker durur, bir bakıyorum fan sayfası olmuş . Bu zihniyet nedir? Neden birine hemen bu kadar delicesine severiz birde herşeyini takip eder oda yetmez fanı oluruz. Ben şimdiye kadar sanatçı olsun, oyuncu olsun okadar hayran olmadım, beğenirim hoşuma gider okadar. Sizce olması gerekende bu değil mi. Ya illa hayranı olacaksınız ne bilim gidin gerçekten size bişeyler katabilecek birine hayran olun. Haksız mıyım?

Kesinlikle katılıyorum.
Bazen ben de kendimi bunları düşünürken buluyorum.

Bunu yapan zaten genelde belli bir yas grubu,ergen dedigimiz kisiler yapiyor.Onlara da ulasamadiklari hayat cekici geliyor.Sebebi budur heralde...

Herkesin seçimi bakış açısı farklıdır. Bende aynı fikirdeyim ama tutkulu olanları da normal karşılarım. Sonuçta herkesin ilgi algı odağı farklı oluyor.

Ünlü hayranlığını anlıyorum da evlilik programlarına çıkanlarından mı fan sayfaları oluyor? Çok güldüm şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…