dert değil ama anlatmak istedim..

bitanesininannesi

Çiçek değilim , lakin soluyorum.. 🍂
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
1.331
1.740
333
Merhaba arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi dert sayılmaz anlatıp rhatlamak istedim.kayınvalidem herşeyime karışır bebeğimin çorabına kadar.bazen yanına gittiğimde selamımı almaz konuşmaz nedeni yok doğumuna annemi istediğim için annemle konuşmuyor şuanda mesela yeni doğum yaptığım zaman ailem gelmişti ve kv de geldi hiç konuşmadı bişiy demeden çıktı gitti hep böyle sürekli trip yapıo eşime sürekli hakkımda abuk subuk şeyler söylüyor daha neler.. çok bunaldım gerçekten biraz anlatıp rahatlamak istedim uzun oldu hakkınızı helal edin..

Nasil yani? Anlayamadim? Oglunun cocugunun dogum anina kaynananizi istemediniz mi? Burasini anlayamadim?

Hayır kayınvalidem zaten yanımdaydı ama ben sancı çekerken karşımda alaycı alaycı gülüodu bende annemi çağırdım o zaman gayet iyiydi dogumdan sonra tuaflaştı anlayamadım..

Tipik kayinvalide . Evli değilim ama ögrendim

Aynen öyle gerçekten ben nişanlıyken melekti neden böyle oldu bende anlamadım.. :)

Hayır kayınvalidem zaten yanımdaydı ama ben sancı çekerken karşımda alaycı alaycı gülüodu bende annemi çağırdım o zaman gayet iyiydi dogumdan sonra tuaflaştı anlayamadım..
Karsinizda gülüyor muydu? Kendi çocuğunu habersizce uyurken dogurdu sanirim

Evet kayınvalidem öyledir çok alaycıdır doğummda yaptıklarını hiç unutamıyorum..

Aynen öyle gerçekten ben nişanlıyken melekti neden böyle oldu bende anlamadım.. :)
Durduk yere bir insan değişmez aslında,ama bana kalırsa sizi gelin olarak istemiyordu galiba başkasını mı düşünüyordu acaba.

Ah bu kaynanalar.
hepsi böyle olmasada çoğunluk hep böyle.gelinin annesini görmek bile istemezler.hep kıskanırlar ve bunu asla içlerinde yaşamazlar.direk yüze söylerler.
bende senin yerinde olsaydım doğurduğumda yanıbaşımda görmek istediğim ilk insan annem olurdu.sonuçta bir kıza anneden yakın kimse olamaz.bir annenin yerini kayınvalide asla ve asla dolduramaz.
belki başkaları için dolduruyordur ama benim düşüncem bu yönde.o yüzden sende takma kafana.eşine abuk subuk şeyler mi anlatıyor.bırak anlatsın.ağız dalaşına çıkmaya ve kendi moralini bozmana gerek yok.

Bilmiyorum ki çok sevyodu beni ben evlendim ertesi günü kayınvalidem değişti ogluna çok düşkündür aşırı derecede eşimde annesine ondan mı bilmiyorum zaten yanımda süreklidiyor ogluma au kızı alacaktım gibisinden

Oğluma şu kızı alacaktım diyorsa ve size karşı tavırlıysa işte bunun sebebi belli demek ki sizi baştan beri istememiş.

Zaten dogumda bi insan en cok kimin yaninda olmasini ister ki, tabi ki annen gelicek. Zaten kvde de yanindaymis. Sorun etmemesi gerekiyor boyle seyleri. Hala kinini gutmesi cok tuhaf.

Maalesef bende öyle düşünüyorum eşime söylediğim zaman sacmalama olurmu oyle sey dedi suan iyi gibi bilmiyorum kaç gün sürer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…