• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert bitmez hayat biter!!

mrsmev

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
36
0
286
Kahramanmaraş
Merhaba arkadaşlar bir çok başlık var hangisinde çözümüm oldugunu bulamadım. Yaklaşık 4-5 aydır düzensiz adet görüyorum yani herkes 4 haftada bir adet görürken ben 5 haftada bir görüyorum. bu ay okul yok hep evdeyim adetim çok az geldi. ve ilkk kez saçlarım çok dökülmeye başladı bir ara adet düzensizligi için doktora gittim bişiyim yokmuş ama yinede hap verdi şimdi ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok yardım edebilen olursa çok sevinirim.

ben de uzun zamandır bu dertten muzdaribim. yaklaşık 35-40 günde bir regl oluyorum. doktora gidiyorum hormonların yavaş çalışıyor dediler. doğum kontrol hapı kullandım aylarca. kullanınca normal kullanmayınca yine aynı tas aynı hamam. bi de şimdilerde 45 günde bir oluyorum. içmediğim şifalı bitki de kalmadı. sana yardım eden bana da yardım etmiş olacak inşallah...
kendini yalnız hissetme yani:)

Cnm yanlıŞ anlama ama bı yakınımımda bÖyleydı ama sorunun psıkolojık olduĞu anlaŞıldı tedavı gÖrdÜ sonra ayda bır adet gÖrdÜ artık

neyi yanlış anlıycam canım olabilir aslında 3 yıldır çok kötü şeyler yaşıyorum biterse herhalde hiç br saglık prolemimde kalmaz.saol canım

Back