• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dersi nasıl çalışıyosunuz?

masumprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
326
0
96
32
Denizli
kızlar dersleri nasıl çalışıyosunuz iktisat,işletme vb. bunları bi türlü anlamıyorum ezber mi yapıcam napıcam ezberimde pek iyi değil.

kızlar dersleri nasıl çalışıyosunuz iktisat,işletme vb. bunları bi türlü anlamıyorum ezber mi yapıcam napıcam ezberimde pek iyi değil.

canım elinde illaki yardımcı kitapların vardır.. ordan güzelce çalış. sonrada bol bol soru çöz.. tabiki anlayarak çalış, anladın mı konuyu ezbere gerek kalmıyorki.. karamsar olma güven kendine.. ii çalışmalar..

offf şurda kaldı 1 ay bende hala nasıl çalışacağımı çözemedim konuları tek tek kitaptan çalışmakla başedilmiyor maalesef yokmu bildiğiniz bi yöntem daha önce işletme bitiren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim hemde çoookkkkkkkk

offf şurda kaldı 1 ay bende hala nasıl çalışacağımı çözemedim konuları tek tek kitaptan çalışmakla başedilmiyor maalesef yokmu bildiğiniz bi yöntem daha önce işletme bitiren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim hemde çoookkkkkkkk

canm kendini sıkma bu kadar ya.. bu arada kaçıncı sınıfsın ??

kusura bakma özel mesaj yazamıyorum 100 mesaj yollamış olmam gerekiyormuş işletme 3.sınıfım çok sıkıldım yaa 2 yıllık önlisans programı bitirdim 3.sınıfatan devam edeceğim inşallah

bende 3.sınıftan devam edecem ama hazırlıktayım ben çıkmış sorulara çalışıyorum birede muratın bi katbı var önce özet sonra sorular olan kitabı ona çalışıyorum kendini kasmadan düzenli hergün bir derse çalış konular bence kolay okudugunu düşün kafanda hayal et çanlandır ben bu şekilde çalışıyorum başarılar sana:66:

bende egem yayınlarının yardımcı kitabını aldım bide murat ın çıkmış ve çıkabilecek soruları kitabını aldım önce tüm kitabı okudum içindeki ünite soruları vardı 30ar tane onları çözdüm şimdi bi kere daha okucam kitabı en sonda çıkmış soruları çözücem sırf çıkmış sorulara çalışmayayım dedim bide ters köşeye yatarım falan diye neme lazım inş başarılı oluruz :52:

Back