Dershane

xxtinaxxoxzqe

İyi ki Varsın Kocişim <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
217
2
arkadaslar bu saate bu soru biraz tuhaf olcak belki ama aklıma takıldı ben öss girmeyi düsübüyorum bu sene dershaneler egitimine basladı fakat ben hızlandırılmış tarzda daha kısa sürede öss hazırlayan bir dershane vaya kurs vamı diye merak ettim int baktım ama pek göremedim acıkcası eger giden varsa lütfen yazsınn çokk önemli:Saruboceq:

benim bildiğim hızlandırılmış kurslar genelde 2. dönem başlıyor. ama tavsiyem var aman kültür dersanesine gitme.

tesekkür ederim cnm .bu 2. gidişim olucak gecen sene kültüre gittim kazandım aslında 4 yıılık ama gidemedim bu senede hevesim kırıldı fln ama belki hızlandırılmıs dye bir olay varsa iyi oluccaksengözlerimebaksanab

hızlandırma diye bir olay var arkadaşlar evet ama hızlandırmış kursa girmeniz için yani verim alabilmeniz için kesinlikle alt yapınızın olması şart yoksa asla verimli olmaz.

Aslında bende lise 2'deyim seneye ve öbür seneye gitmek istiyorum ama hangisi iyi bilemedim sınav final ve kültür bu 3'ü arasında gidip geliyorum tüm arkadaşlaırmın ortak görüşü dershanelerin ana şubeleri eğer sınava gidersem aksaray şubesine kültüre gidersem çapa şubesine gidicem ama finalin ana şubesini bulamadım ben avrupa yakasındayım zeytinburnunda bana en yakın bakırköy final ama bakırköy çok ortam bir yer yani anında çevre yapılaiblir ve insan kendini kabedebilir beşiktaş şubesi diye biliyorudm ben finalin ana şubesini ama baktım bir çok şubeye ana şube diyor bilen var mı finalin ana şubesini birde tabi sınav mı kültür mü final mi sizce en iyisi hangisi?

Aslında bende lise 2'deyim seneye ve öbür seneye gitmek istiyorum ama hangisi iyi bilemedim sınav final ve kültür bu 3'ü arasında gidip geliyorum tüm arkadaşlaırmın ortak görüşü dershanelerin ana şubeleri eğer sınava gidersem aksaray şubesine kültüre gidersem çapa şubesine gidicem ama finalin ana şubesini bulamadım ben avrupa yakasındayım zeytinburnunda bana en yakın bakırköy final ama bakırköy çok ortam bir yer yani anında çevre yapılaiblir ve insan kendini kabedebilir beşiktaş şubesi diye biliyorudm ben finalin ana şubesini ama baktım bir çok şubeye ana şube diyor bilen var mı finalin ana şubesini birde tabi sınav mı kültür mü final mi sizce en iyisi hangisi?

ortam yapıp kendini kaybetme meselesi her dersane için söz konusu ben kültüre gittim ama kültürden hiç verim alamadım bu yüzden hep devamsızlık yaptım evde kendim çalıştım finalin dersane kitapları getiriyodu bi arkadaşım ordan çalıştım finalin de bana katkısı büyüktür. bence final iyi ve benim bildiğim beşiktaş ana şube. tabi kültürün yanında ücretleri baya bi tuzlu kalıyor.

X