- 28 Kasım 2007
- 1.059
- 52
- 688
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba güzelim. Ben de Matematik öğretmeniyim ve 6 yıldır özel ders veriyorum. Anlayacağın elimden fazlaca öğrenci geçiyor. Devlette çalıştığım sürelerde öğrencilerimden dershaneye giden de vardı. Fakat çoğunluk özel ders takviyesi alıyordu. Benim çalıştığım öğrencilerimde özle okullarda okuyorlar ayrıca dershaneye gidiyorlar ve benden ders alıyorlardı. Dersleri ilerlettikçe dershanede matematiği dinlemediklerini , sadece benden dinlemek istediklerini söylediler. Çünkü dershane direk sınav soruları mantığında çalışıyor öğrencinin anlaması geç ise sınıf yöntemiyle ayrılıyor düşük sınıflara bilirsin bunları. Ve bu sınıflara da farklı öğretmenler giriyor. Açıkça yazıyorum bunları sana benim tavsiyem maddi durumun var ise alanında başarılı öğretmenleri bul ve ana derslerden özel ders al derim yada arkadaşımızın dediği gibi butik dershanelere git. Paran boş yere gitmesin içinde istek te var ise başaracağından emin ol.Rahatla....:sm_cool:Dershane hakkında ne düşünüyorsunuz?
a.s.
ben de 13 yıllık eğitimciyim kızım için dersaneye vereceğim parayı özel öğretmen ve kaynak kitapları için ayırdım özel öğretmen hem eksiklerini tamamlıyor hemde ders takibi daha iyi yapıyor dersaneleri fazlasıyla ticarethane havasında buluyorum ayrıca mekandan ziyade dersi anlatacak öğretmen çok öenmli 3ü bir arada da zor bulunuyor..
dilciler için dersane faydalı bence ama alt sınıflardaki öğrenci arkadaşlarım için para tuzağı ğı özellikle de beklentisi olmayan bir öğrenci için ailesine sadece yük...