- 19 Ocak 2024
- 393
- -125
- 21
-
- Konu Sahibi ogretmenhanim34
Bunu bize değil kuruma sormalısın. Bunun cevabı kurumdan kuruma değişir.İyi geceler arkadaşlar bir şey sormak istiyorum şöyle başlayayım ben Edebiyat Öğretmenliği bölümünde 2.sınıfa geçtim ve bir dershaneye cüzi miktara işe girmek istiyorum ama bazı kişiler almaz diyorlar şöyle bir şey var 9.sınıfın konularına hakimim derste işledik hani desem ki sadece 9.sınıflara girsem beni alır mısınız alırlar mı?Çok istiyorum bir deneyim kazanmak ortam görmek felan şimdiden teşekkür ederim
Tabii ki öyle ama şu an bütler için okuduğum şehirdeyim gitmeden ön bilgi almak istedimBunu bize değil kuruma sormalısın. Bunun cevabı kurumdan kuruma değişir.
Stajyerlikte görevim ne olur?Yani şöyle diploma sahibi olmadan derse giremezsiniz diye düşünüyorum, stajyer olarak çalışmak daha doğru olur, o seçeneği düşünün stajyer olarak başvurun bence.
Sigortaya gerek yok ki benim amacım öğretmenliğin zorluklarını iş hayatını görmek ileride o kadar sene okuyup mesleği bırakmamak içinAsistan-stajyer öğretmen olarak alınırsınız.
Sigorta da yapılmaz çoğu yerde.
Birebir ya da grup etütlerine girersiniz. Soru çözümü ya da konu tekrarı gibi. Deneme sınavlarında görev alırsınız.Stajyerlikte görevim ne olur?
Aa güzelmiş teşekkür ederimBirebir ya da grup etütlerine girersiniz. Soru çözümü ya da konu tekrarı gibi. Deneme sınavlarında görev alırsınız.
Normal şartlarda öyle olması gerek ama Türkiye'de hiçbir şey kuralına göre olmadığı için kuruma sormak en iyisi. Çoğu kurum, yeter ki derse biri girsin kafasında.Yani şöyle diploma sahibi olmadan derse giremezsiniz diye düşünüyorum, stajyer olarak çalışmak daha doğru olur, o seçeneği düşünün stajyer olarak başvurun bence.
Aa güzelmiş teşekkür ederim
Aslında çoğu kurum derse sokmaz. Geneli birebir etüt,soru çözümü olarak başlatır.Normal şartlarda öyle olması gerek ama Türkiye'de hiçbir şey kuralına göre olmadığı için kuruma sormak en iyisi. Çoğu kurum, yeter ki derse biri girsin kafasında.
İlk seneden bırakmak istiyorsunuz yaniSigortaya gerek yok ki benim amacım öğretmenliğin zorluklarını iş hayatını görmek ileride o kadar sene okuyup mesleği bırakmamak için
Orayı eksik yazmışım yeni farkettim derse girmem uygun olmaz doğru etüt hocalığı yapabilirimİlk seneden bırakmak istiyorsunuz yaniDaha sınıf tecrübeniz olmadığı için toslayabilirsiniz.
Dershane yerine öğrenci bulup birebir ders verin. Bir de kendi eksiklerinizi tamamlayınca ders vermeye başlayın. Sonuçta dil bilgisi dersi de vereceksiniz.
Kendinizi iyi geliştirin madem düşünceniz bu yöndeyse.Orayı eksik yazmışım yeni farkettim derse girmem uygun olmaz doğru etüt hocalığı yapabilirim