kızlar 5 ay önce kardeşimi sınav dersanesinin avcılar şubesine kayıt ettirdm, fkt açıkcası çok memnun kalmadığımız için devam etmek istemiyor daha bir yılı var süresinn bitmesine, bu gün dersane kaydını sildirmek için gittim durumu anlattm görevli kadn bana bi dilekçe doldurttu işte neden ayrılmak istiyor vs doldurdm ve verdm gün içinde bana geri dönüceklerini sölediler tık yok, bende az önce aradm henüz yetkili kişiye ulaşamadığını vs söledi, bende haftaya istda olamıcam bu süreç daha hızlı olursa iyi olur dedm kesin bişi söyleyemiorz yarın iletmeye çalışıcam dedi yarn arıcaklar bakalm,
sonra içm rahat etmedi bi şikayet sitesinde hemde avcılar şubesinde dersane kaydının silinmediğine dair bi şikayet okudm, silme işlemi mümkün deil vs demişler öğrnci velisi sözleşmeyi görmek istemiş göstermek istememişler başta, efendm öğrenci kaydını silemeyiz her öğrenci için kaynak alıorz matbaayla anlaşmamıs var gibi seyler zırvalamıslar, sonra adam diretince de sözleşmeyi göstermişler toplam ücretin en az %80nin öderse kaydı silinebildiği yazıomus adam buna bile razı gelmiş ama yinede silmemişler,
sizce bende böle bişiyle karşılaşırmıym tekrar arayıp bunu sormak istemiorm ama bi fikir verin lütfen:/
bu arada bana imzatalılan sözleşmede öle bişi okumamıstm aradan da 5 ay geçt tam hatırlayamıorm
canim yillar önce ben dersaneye giderken babam vefat etmisti ben bunalima girmistim..dersaneden ikinci dönemdi kaydimi sildirip geri kalan senetlerimizi almistik..vermsilerdi yani sorun cikarmadilar..
sileceklerini sanmıyorum , yani silmemek için ne gerekirse yaparlar eminim.
ben de ingilizce kursu için english time a gitmiştim bi dönem kesinlikle silmiyorlar , hatta senelrdir durur orada ödenmiş 1 kur hakkım daha
sen hangi dersaneye gitmiştn ama cnm o da önemli, yıllar öncesinde de bu kdr uyanlıklar yoktu piyasada
içimden bi his beni oyalıcaklarını ve kaydı silmiceklerini söylüo ama umarm öle olmaz
gerekirse onu bile sölerm cnm ben, anne baba ayrı zaten bizim çok borcumuz var vs, yarn aramazlarsa cumartesi annemi de alıp giderm artk
şu an silemeyiz demediler ama demişler kdr strese girdm yani az da deil 2500 tl dah 650sini ödemişm
ay inş tatlm ya aslnda silinir sorun yaşamayız die düşünmüştm nette araştırdm bu gün baya bi olumsz vaka var, zaten kaydı da ben yaptırmıstm velisi benm, artk ailesel sorunlar maddi olanaksızlklar fln diyip yalan atarak bi şekilde halletmeye çalışıcam umarm sorun yaşamamboyle buyuk dershaneler genelde silmiyorlar silselerde sözlesme imzalandıgından dolayı parayı alıyorlar
benim gittigim ilk dershane oyle tanınmıs bir dershane değildi bende memnun kalmadıgım için bırakmak istemistim bırakmıstım
senetleri geri vermislerdi ve geriye odenecek birsey kalmamıstı ama sizin kayıt oldugunuz gibi buyuk dershaneler bu kadar kolay bırakacagını sanmıyorum...
sanırım tasınmak zorunda oldugunuzu soyleyip br kac yalan ilave ediceksiniz . gerci ödeyemiyorum durumum yok borclarımda var dendiginde o insanların vicdanınada kalmıs. umarım hayırlısıyla halledersin su işide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?