dersane kaydı sildirme:/

angelanil

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
4.817
71
358
İstanbul
kızlar 5 ay önce kardeşimi sınav dersanesinin avcılar şubesine kayıt ettirdm, fkt açıkcası çok memnun kalmadığımız için devam etmek istemiyor daha bir yılı var süresinn bitmesine, bu gün dersane kaydını sildirmek için gittim durumu anlattm görevli kadn bana bi dilekçe doldurttu işte neden ayrılmak istiyor vs doldurdm ve verdm gün içinde bana geri dönüceklerini sölediler tık yok, bende az önce aradm henüz yetkili kişiye ulaşamadığını vs söledi, bende haftaya istda olamıcam bu süreç daha hızlı olursa iyi olur dedm kesin bişi söyleyemiorz yarın iletmeye çalışıcam dedi yarn arıcaklar bakalm,
sonra içm rahat etmedi bi şikayet sitesinde hemde avcılar şubesinde dersane kaydının silinmediğine dair bi şikayet okudm, silme işlemi mümkün deil vs demişler öğrnci velisi sözleşmeyi görmek istemiş göstermek istememişler başta, efendm öğrenci kaydını silemeyiz her öğrenci için kaynak alıorz matbaayla anlaşmamıs var gibi seyler zırvalamıslar, sonra adam diretince de sözleşmeyi göstermişler toplam ücretin en az %80nin öderse kaydı silinebildiği yazıomus adam buna bile razı gelmiş ama yinede silmemişler,
sizce bende böle bişiyle karşılaşırmıym tekrar arayıp bunu sormak istemiorm ama bi fikir verin lütfen:/
bu arada bana imzatalılan sözleşmede öle bişi okumamıstm aradan da 5 ay geçt tam hatırlayamıorm

Son düzenleme:

bnce sıcagı sıcagınayken arayın... senet imzaladınız dımı. senetmi imzalatıyorlardı. bişi imzalatıyolarla ödemek zorundasının falan die..

cnm benm hatırladığm kdyla bi form doldurduk bilgilerimizin yazılı olduğu, bide senetlerimiz vardı böle çek gibi hepsine 2şer tane imza attm, her ay ödemeyi yapınca tek tek kardeşime verilio senetler, kayıt olurken de sölemiştm memnun kalmassak yada olur da bi aksilik olur ve devam etmezse napıosunuz die senetlerinizi geri iade ediorz demişlerdi, sinirm bozuldu smdi aklıma takıldı, o okuduğm şikayetinde aynı şube olması düşünüdürüo beni

canim yillar önce ben dersaneye giderken babam vefat etmisti ben bunalima girmistim..dersaneden ikinci dönemdi kaydimi sildirip geri kalan senetlerimizi almistik..vermsilerdi yani sorun cikarmadilar..

canim yillar önce ben dersaneye giderken babam vefat etmisti ben bunalima girmistim..dersaneden ikinci dönemdi kaydimi sildirip geri kalan senetlerimizi almistik..vermsilerdi yani sorun cikarmadilar..

sen hangi dersaneye gitmiştn ama cnm o da önemli, yıllar öncesinde de bu kdr uyanlıklar yoktu piyasada
içimden bi his beni oyalıcaklarını ve kaydı silmiceklerini söylüo ama umarm öle olmaz

sileceklerini sanmıyorum , yani silmemek için ne gerekirse yaparlar eminim.
ben de ingilizce kursu için english time a gitmiştim bi dönem kesinlikle silmiyorlar , hatta senelrdir durur orada ödenmiş 1 kur hakkım daha

sileceklerini sanmıyorum , yani silmemek için ne gerekirse yaparlar eminim.
ben de ingilizce kursu için english time a gitmiştim bi dönem kesinlikle silmiyorlar , hatta senelrdir durur orada ödenmiş 1 kur hakkım daha

yani o kdr umutsuz bi vaka diosn
ing kurslarının çok sorun çıkardıklarını biliodm ama sınava hazrlk dersanelerininki ilk olucak benm açımdan,
yarn aramalarını beklicem ama hiç zannetmiorm annemin orayı başlarına yıkması kaçınılmaz olucak gibi gelio:26:

Son düzenleme:
seneler önce bir tanıdığımızın çocuğuda gitmek istememişti ve silmediler,çocuk gitmedi amöa parayı ödemek zorunda kaldılar.çocuğunuz gelmeseydi yerne başkasını alırdık ödemek zorundasınız demişlerdibakalım sizinki ne olacak.ha bu arada aynı dersane değil

Geçerli bir sebep olunca siliniyor bildiğim kadarıyla.Başka bir yere taşınacağız,tayinimiz çıktı yada maddi durumumuz elvermiyor,hastamız var vs. dediğinizde silme olanakları var bildiğim kadarıyla...

ya kızlar ben hatta bu gün gittiğimden 2 ay önce bi talihsizlk oldu ve işimden ayrıldm dedim yalan söyledm araştırsalar çıkabilir hala çalıştığm ama öle bi durumda çok borcumuz var fln da diebilirm bilmiorm kardeşmde zaten vazgeçti seneye mezun oldktan sonra yine buraya devam etmek istio ama okulla birlkte götüremiceni söylüo dedm gayet ılımlı geçti konusmamız ama diğer sitelerde fln silmediklerine dair bi sürü sey okudm o yüzden de kafam allak bullak
smdi silmicez demediler ama müdür gibi yetkili biriyle de görüşemedm halkla ilişkilerde oturan kaydımızı yapan kadın ilgilendi
ne zor işmiş bu böyle yaa

Son düzenleme:
6 tane dersaneye kayıt yaptırdım ve gitmedim .
Hiç biride silmedi ve kesinlikle silinmiyceğini söylediler.
Bunun için ilk kayıt esnasında senet imzalıyorlar.
Ve ben boşu boşuna yaklaşık 7-10bin arası bir şey ödedim.
Ama kendi hatamdı. Baştan kayıt olmamak gerek.
Onlarda biliyorlardır ya gelmezse biz boşuna kitap v.s getirtiyoruz diye.
Bana kalan bir tek kitapları oldu.
7.dersaneme gittim. oda kpss içindi. 6ay.

bu arada banada demişlerdi ki arkadaş yazmış.
Sadece başka bir şehire gidiceğinizi ispatlarsanız silebiliriz demişlerdi. bunun haricinde pek umutlu olmayın derim...

Son düzenleme:
Bende 2003 demi 2004 demi neydi sınav dershanesi nin başka şubesine kayıt olmuştum.
Sonra ailem üniversiteye göndermekten vazgeçti çok sorun çıkardılar.
Gidip dershaneye anlattık durumu tabi utanmştım ailem göndermiyor diyemedim.
Başka bir şehire gitmek zorundayız demiştim.
Silmişlerdi kaydımı. Ama şimdi silerler mi bilmem...

gerekirse onu bile sölerm cnm ben, anne baba ayrı zaten bizim çok borcumuz var vs, yarn aramazlarsa cumartesi annemi de alıp giderm artk
şu an silemeyiz demediler ama demişler kdr strese girdm yani az da deil 2500 tl dah 650sini ödemişm

sen hangi dersaneye gitmiştn ama cnm o da önemli, yıllar öncesinde de bu kdr uyanlıklar yoktu piyasada
içimden bi his beni oyalıcaklarını ve kaydı silmiceklerini söylüo ama umarm öle olmaz

benim dersanem ankara siradan bir dersaneydi ama sen mantikli sebep uydur ..gerekirse yalan soyle..yoksa bosu bosuna ödersen parayi yazik olur...

o zaman bence de ki,
herşeye olumsuz yanıt verirlerse eğer
siz kayıtı tutun seneye kadar seneye gelsin senetler dursun burda gelmezse o zaman öderim deyin?
seneye zaten gidicem demiş kardeşin?

boyle buyuk dershaneler genelde silmiyorlar silselerde sözlesme imzalandıgından dolayı parayı alıyorlar
benim gittigim ilk dershane oyle tanınmıs bir dershane değildi bende memnun kalmadıgım için bırakmak istemistim bırakmıstım
senetleri geri vermislerdi ve geriye odenecek birsey kalmamıstı ama sizin kayıt oldugunuz gibi buyuk dershaneler bu kadar kolay bırakacagını sanmıyorum...
sanırım tasınmak zorunda oldugunuzu soyleyip br kac yalan ilave ediceksiniz . gerci ödeyemiyorum durumum yok borclarımda var dendiginde o insanların vicdanınada kalmıs. umarım hayırlısıyla halledersin su işide.

cnm zaten gitmek fln istemio dersaneye hiç memnun kalmadk o yüzden ayrılıorz mali sorunlarmız fln yok, sadece inandırıcı olması açısndan öle bi yalan uydurdm

ay inş tatlm ya aslnda silinir sorun yaşamayız die düşünmüştm nette araştırdm bu gün baya bi olumsz vaka var, zaten kaydı da ben yaptırmıstm velisi benm, artk ailesel sorunlar maddi olanaksızlklar fln diyip yalan atarak bi şekilde halletmeye çalışıcam umarm sorun yaşamam

senetlere bakıorm da şimdi ödediklerime, bedeli malen arzolunmustr ifadesi var bu da hizmet karşılığında ödemekle mukellef olduğumu gösterirmiş, yani gitmediği ayları ödemek zorunda deilm normal olarak bununda geçerli olabilmesi için sözleşmede de bu ibarenin bulunması gerekio, bana sözleşme yaptırdklarını hiç hatırlamıorm sadece dediğim gibi bi form doldurdk kişisel bilgiler adres vs, o durumda hiç bi şekilde alamazlar, zaten kitap kaynak vs içinde daha başlamadan 180 tl peşinat vermiştm öyle bi istekleri de olamaz, ne olur ne olmaz diorm artk güvenemiorm ben hiç kimseye

Şu ana kadar 6 dershaneye gittim
Sadece birinden kaydımı aldırdım Final'den inanın hiç problem çıkarmadılar hemen verdiler senetleri çok şaşırdım bende
Ama diğer dershanelerde iyice çirkefleşmek lazım onlar gibi olmak lazım alabilmek için kaydı
Daha önce gittiğim kurumda o şekilde almıştı bir öğrenci
Umarım alırsınız ama zor bir kere öğrenci buldular ya paralar gitsin istemiyorlar haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…